Zdjęcie w tle
Stashqo

Stashqo

Gruba ryba
  • 262wpisy
  • 3303komentarzy

Zaloguj się aby komentować

Byk

Wszystkim się spieszy, ale bez przesady

Błąd, poprawie w swoim wpisie.

Stashqo

@Byk nie wyłapałem cyferówki, dobrze że czuwasz


Na swoje usprawiedliwienie to wczoraj byłem wyjebany jak koń po westernie, już połprzytomny pompowałem i dodawałem ten wpis ಠ_ಠ

Byk

@Stashqo spoko, każdemu się zdarza, nawet mi ostatnio.

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Picka dzisiaj, a co!

Dwie klasyczne i jedna eksperymentalna - mozarella, nduja, brzoskwinie z puszki, orzechy nerkowca i miód.

Żona w głowę się popukała jak ją zobaczyła, ale zjadla kawałek i przyznała, że w sumie spoko kompozycja. Niestety chwila nieuwagi i akurat tą przypaliłem. Nauka na przyszłość - orzechy dodawać po upieczeniu bo palą się jeszcze szybciej niż suszone pomidory ^^

#pizza #jedzenie #gotujzhejto #bojowkaooni
8bf69aa2-44b6-4c8e-9400-cdb69fd4d986
9be2d0da-1afd-4b52-8151-00c76d077769
280e836f-40e9-474c-b36a-6ab04fd57f4a
12
Fen

Boga w sercu nie masz.

9a522ac9-ed09-4da6-bf69-d45a7556448a
Stashqo

@Fen no nie mam... ale za to mam przepyszną pizzę w żołądku

Fen

@Stashqo nie nazywaj pizzą tej abominacji...

Barcol

@Stashqo nie powiem, nie sądziłem że u kogoś jeszcze na Hejto zobaczę pizze z ndują i brzoskwinią xD u mnie akurat była bez orzechów, ale potwierdzam że pyszna!

Barcol

@Stashqo a co do zdjęć to śliczne pizzki! Aleś smaka na noc narobił...

Stashqo

@Barcol hmmm... czyli może się od Ciebie nieświadomie zainspirowałem Początkowo chciałem z gruszką ale nie znalazłem żadnych w syropie a samemu mi się robić nie chciało, uznałem że brzoskwinia też dobra i nie tak ordynarna jak ananas.

mannoroth

@Stashqo daj mi przepis człowieku!

Stashqo

@mannoroth z chęcią bym pomógł, ale ja te placki upalam w piecu do pizzy więc mój przepis jest trochę nieadekwatny jeśli chciałbyś to robić w piekarniku. Mogę za to polecić wpis @Barcol sprzed kilku miesięcy. Znajdziesz pod tagiem #pizza. Chłop całkiem niezłe picki tworzy przy użyciu domowego piekarnika i podzielił się swoją metodą.

Barcol

@Stashqo dzięki za docenienie! Tylko uprzedzam @mannoroth że moja metoda jest mocno odradzana przez producentów piekarników xd

Zaloguj się aby komentować

Skończyła mi się owijka, polećcie mi dobrą, amortyzującą owijkę do #gravel.

Obrazek niepowiązany z tematem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za to ze mną już tak ( ͠° ͟ʖ ͡°) l

#rower
a5df18ac-38ae-4966-baa8-ff509da90c92
8
Oolie

@Stashqo Ja śmigam na Fizik Terra Microtex i bardzo sobie chwalę. Miękko, dość grubo, ale nie na tyle, żeby mi się z moją d⁎⁎ą, właśnie wiezioną na siodełku, kojarzyło. Elegancko. XD

wonsz

Pady silikonowe z Shimano to jest kurła zajebistosc. Na to owijka jaką lubisz.

Zaloguj się aby komentować

Byk

Błąd, popraw proszę.

Stashqo

@Byk już poprawione @Rzeznik dodał wpis w czasie gdy ja swój produkowałem ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

Zaloguj się aby komentować

Za to śniadanie będę musiał dzisiaj dorzucić parę km na rowerze ale niczego nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gotujzhejto #jedzenie #sniadaniedooceny
b0a07959-a1d9-41a9-902f-8fe0a41cdb1a
2
Belzebub

Ale bym se gofera ojebał

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Upiekłem fakaczę. Dobra ale trochę blada od spodu wyszła. Następnym razem spróbuję na kamieniu zrobić, może lepiej dopiecze.

Nic to, zrobię kanapkę a resztę zje się z oliwą. Proszę się częstować ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#gotujzhejto #bojowkapiekarska #jedzenie
54569552-7cce-4c0c-aba5-856f5ca9f4d3
c93a2ce4-384e-48d1-8e12-beb5dcb0357c
10
Opornik

Dlaczego poznikały wszystkie budki z zapiekankami. Były tanie i pyszne.

Stashqo

@Opornik karton spleśniał

Half_NEET_Half_Amazing

gdzie takie arcydzieło skalać czymś takim jak tortex..

HolQ

@Half_NEET_Half_Amazing najgorszy z możliwych ketchupów

NiebieskiSzpadelNihilizmu

@Half_NEET_Half_Amazing @HolQ a weźcie. Pamiętam jak za dzieciaka to jadłem. I jak to za dzieciaka- jadłem bo jadłem, bo innego w domu nie było, a "smakował". Dopiero po latach jak zaczęliśmy kupować Pudliszki to do mnie dotarło czemu "smakował". Bo Tortex ma najebane pod korek przypraw i jakichś nie wiem ziół albo aromatów- chuj wie w sumie co to jest, żeby nic innego nie było czuć. No i faktycznie- jest bardziej "aromatyczny" od takich Pudliszków, tylko co z tego, jak tam w ogóle nie czuć nic innego, a już na pewno pomidora jak go spróbujesz samego? Co z tego, że ma najebane tych przypraw/ziół/aromatów, jak w połączeniu z czymkolwiek innym, nawet suchą kromką chleba bez absolutnie niczego cały ten smak znika i żeby się pojawił, to musisz tego dosłownie najebać? Co z tego, że tego sobie "najwyżej" najebiesz, jak ma tak rozwodnioną konsystencję, że z takiej kanapki wypływa bokami praktycznie od razu?

rakokuc

Chryste boże, po 20 pozostały deficyt kaloryczny mam niestety zarezerwowany na alkohol ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Zaloguj się aby komentować

172 929 + 6 + 7 + 6 + 21 = 172 969

Jeno pracdomy, liczyłem że wczoraj się uda wyjść i szarpnąć z 50km ale 8C na zewnątrz i wiatr 50km/h skutecznie mnie zniechęciły ( ͠° ͟ʖ ͡°)

Za to skarpetki z szatanem +6,66W na podjazdach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rowerowyrownik
52edf4e8-e4fb-4257-adf6-d49631b786f2
41a997a8-4a5e-4df8-960d-2e0780b79ae1
3
Furto

Znam sposób na +21,37 W 😎

Stashqo

@Furto skarpetki z papajem?


shutupandtakemymoney.gif

Furto

@Stashqo To co, której szwalni zlecamy wykonanie?

208a4aac-b8f5-42df-babf-90a4390bf196

Zaloguj się aby komentować

AdelbertVonBimberstein

@Stashqo zrób jeszcze serię, mówię ci, bo znowu cię wyprzedzi.

vredo

@AdelbertVonBimberstein Mnie w pompkach pokonała @UmytaPacha

Stashqo

@AdelbertVonBimberstein dzisiaj 60 weszło już bez przerywania serii na odpoczynek, niedlugo dołozę jeszcze 10, ale owcena nie tak łatwo przegonić. Ma jebany przewagę z ~50kg niższej masy ciała ;D

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Jak się k⁎⁎⁎ie nie wiedzie to i pies jej j⁎⁎ał nie będzie ;/
Cały dzień po luju a teraz jeszcze to.

Pytanie do znawców bo to ani po mięsie ani po boku. Opona jeszcze do naprawienia czy do wyjebania?

#motoryzacja #mechanikasamochodowa #zalesie
fbad75d7-1500-4857-8290-5dea765921f5
18
A_a

@Stashqo jak masz znajomego wulkanizatora, to Ci zrobi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Stashqo

@A_a nie mam, do tego jest jebany sezon na wymiane kół teraz, gdzie nie pojechałem tam mnie spławili bo zabukiwani do połowy maja

Stashqo

A to bydle!


Jakoś polatałem, pojeżdżą ile pojeżdzą, będzie czas zamowić nowe.

e07e3c12-32df-430d-8cb6-5f4334e05a56
wiatraczeg

@Stashqo knotem robiłeś?

Stashqo

@wiatraczeg taa ale nie spodziewam się żeby zbyt długo pojeździł xD

0b3c7dc5-9e05-45d0-ac63-b23ad06aabd7
American_Psycho

@Stashqo Ja w tamtym tygodniu miałem gwóźdź w oponie. W sobotę byłem w wulkanizacji i kosztowało mnie to 3dyszki.

Zaloguj się aby komentować

170 553 + 31 = 170 584

Wyciągli mnie fumfle na #gravel . Więcej gadania niż jeżdżenia ale tak też spoko, przynajmniej się nie zajechałem. 12°C i wiało, ale pierwsze liscie już zawiązują sie na brzozach, niedługo przyjdzie wiosna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rowerowyrownik
be225c68-1c28-4820-a4fa-6df4963ac5c7
0

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Galaretkowy Panie!
@AdelbertVonBimberstein pacz Pan co Ci znalazłem w #norwegia . Dokupisz proteinbrød z remy i mozesz zaprzestać procederu twarogowego przemytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
374cba43-27c9-41be-90f2-8de845b378f1
6
bartek555

najzwyklejszy ser zolty gouda ma 26g bialka, wiec te proteinowe gowno za 2x niech sobie wsadza w zadek

Stashqo

@bartek555 dupa cicho, napisane, że PROTEIN to znaczy lepszy xD


Co do współczynnika białko/cena to w porównaniu do zwykłego odpowiednika ma 13% więcej za 15% wyższą cenę ¯\_(ツ)_/¯

Zaloguj się aby komentować

Następna