Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem owsiankę. Pewnie ze 20 lat minęło. Smak ujdzie, ale jak się dowali cukru dobre. Owsianka błyskawiczna. 180 gramów płatków, zeżarte z wodą.
#jedzenie


Społeczność
Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem owsiankę. Pewnie ze 20 lat minęło. Smak ujdzie, ale jak się dowali cukru dobre. Owsianka błyskawiczna. 180 gramów płatków, zeżarte z wodą.
#jedzenie

@JaktologinniepoprawnyWTF wygląda, jakby ktoś już to wcześniej zjadł
PS. Lepiej dodać jakichś owoców zamiast cukru
Zaloguj się aby komentować
Krem z kukurydzy, kielki slonecznika, smietana.
#jedzenie


@Cybulion pewnie pyszne, ale ja nie mogę przestać myśleć, że chciałabym mieć letnią sukienkę w tych kolorach
Zaloguj się aby komentować
Cola 0.33 w normalnym sklepie.
Jak wy tu żyjecie?
#ceny #jebactenkra

@kotos kocham sytuację gdy nie korzystam z apki w sram donalds i zamawiam do żarcia i do picia colę 0,5l bez lodu - i konsternacja: w kubku 0,5l jest ćwiartka lodu i troszkę wody z koncentratem -gdy reklamuję to manager w sram donalds robi pikachu face
to się nazywa wolny rynek, mogą wystawic za ile chcą i kto chce ten kupi
Zaraz wejdzie system kaucyjny i będzie drożej. Bierz na zapas XD
Zaloguj się aby komentować
Kebab calzone zobył ostatnio kilkadziesiąt piorunów.
Czy kebab zapiekanka równiez się przyjmie?
#jedzzhejto #kebab

Coś podobnego można kupić w wielu kebabowniach tylko w środku są jeszcze frytki. Nazywają to kapsalonem.
@entropy_ pewnie wpierdalasz takie trzy codziennie i ważysz 30kg. Poznaję po talerzach
Już nie jem takich rzeczy.
Nawet w ramach cheat meal.
Tęsknię.
Zaloguj się aby komentować
Lody na kolecje? W ciazy jestes czy co?
Zaloguj się aby komentować
Wchodźcie we mnie słodkie sku....
#gotujzhejto #jedzenie

@jaczyliktoo - a którym otworem?
@jaczyliktoo Też się szykuje żeby zrobić to danie.
W szwardzwaldzkiej?
Zaloguj się aby komentować
Takie dzis wpadlo na poczatek dnia.
#jedzenie

@Mielonkazdzika jak się ten kwadratowy omlet nazywa? Chcę znaleźć jakiś film jak to robić.
Zaloguj się aby komentować
ceny na #glovo to jakiś kosmos
Zaloguj się aby komentować
Tost-dog
@JaktologinniepoprawnyWTF
cholesteroliprzysmaki .pl
@JaktologinniepoprawnyWTF chłop co se pento mortadeli dał na chlep
Zaloguj się aby komentować
Dzisiaj nie biorę jeńców ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ
#jedzenie #gownowpis


@Yes_Man Też uwielbiam te lidlowe lody
obyś pękł z nieumiarkowania (☞ ゚ ∀ ゚)☞
@VonTrupka Jeszcze nie pękłem, ale pracuję nad tym
@Yes_Man skórka w pewnym momencie przestaje się tak szybko rozciągać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ale mi narobiłeś ochoty, jutro też opierdole jakieś lody
Zaloguj się aby komentować
Grillowana bagietka z oscypkiem i truskawkami. Pod serkiem szczypiorek zmieszany z pieprzem i sokiem z cytryny
#gotujzhejto #jedzenie

Jesteś w ciąży?
@jonas Nie można jeść tylko mielonego i kartofelki
@Z_buta_za_horyzont Nie o to pytałem.
@Z_buta_za_horyzont polecam jeszcze kiwi
@madhouze Hmmm jakbym wywalił szczypiorek to czemu nie
@Z_buta_za_horyzont bleee co za syf
Zaloguj się aby komentować
Polski schabowy, niemieckie szparagi zrywanie przez Polaka, sos holenderski. Nawet nie macie pojęcia jak to smakuje. Idźcie na kebaba :) Ps. Nic się z tym nie równa, polecam zrobić :)
#jedzenie #gotujzhejto

Zgadzam się - do kebaba nic nie ma podjazdu.
Zaloguj się aby komentować
Życie to cierpienie.
smuteczek.jpg
#jedzenie #heheszki #laremid


nie może być tak źle

Zaloguj się aby komentować
Dziś jadłem chyba najciekawszą zupę pomidorową w moim (marnym) życiu.
Dobry pomysł, żeby do kwaskowatości i często wg mnie pewnej nijakowatości zup-krem dodać słoność boczku (w tym wypadku pocięty w paski) i zarzucić słodkim zgrillowanym pomidorem.
Ciekawe, pomysł kradnę i będę u siebie w kuchni sprzedawać jako autorski. Trzeba było pilnować.
#gotowanie #pychotka

To ta zupa?
Na dwie łyżki 🤔
@SunSenMeo no taki lokal, nic nie poradzę. Tak czy siak wyszedłem najedzony i zadowolony.
Spoko. Ja jestem bardziej ilościowcem niż smakowcem. Odkąd w mojej kuchni rządzą proste dania i sól z pieprzem...gdy odwiedzam znajomych z różnymi przyprawami mam minę jak ta z pewnego mema " będę rzygał)
Zatem ilość chamstwa smakowego to u mnie plus.
Bążur na biod dziś żur

@SuperSzturmowiec kremowa z gruli? (´・ᴗ・ ` )
@VonTrupka z Czego?
@lactozzi fuuj boczek w pomidorowej to profanacja
@cyber_biker boczek pasuje do wszystkiego, nawet z powidłem z truskawek bym zjadł, podziękował i nie miał sraczki, chociaż boczek bez dodatków jest lepszy
@mk-2 nie pasuje do niczego; najlepsza pomidorowa jest wege
Zaloguj się aby komentować
Co zrobić żeby tani burger z biedry wyglądał na kraftowego burgera za 10 złotych.
Do biednego plasterka mięsa ze szczura i sera spod napleta, wystarczy dodać kilka składników, ciut przypraw i prezentuje się to dużo lepiej. Mięcho i bułki opiec w opiekaczu zamiast grzać w mikrofali i od razu poprawia się ich strona wizualna.

Burgera sztućcami?
@Z_buta_za_horyzont no raczej
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Pita z czosnkiem i kolendrą z Lidla. Środek wypchany kurczakiem w przyprawach do gyrosa smażony na patelni grillowej i sosem tzatziki z grubo krojonym ogórkiem
#gotujzhejto

@Z_buta_za_horyzont fajne są te pity z Lidla tylko małe :/ ciężko w nie się wkłada rzeczy
@Panda Dokładnie dlatego w środku tylko kurczak i tzatziki dlatego 3 zjadłem
@Z_buta_za_horyzont Jak te pity się grzeje bo mi wyszły okrutnie gumowe?
@Hasti Daje kilka kropli wody i albo 3 minuty 180 stopni w piekarniku albo w tosterze 3 minuty tyle, że nie ściskam
@Z_buta_za_horyzont czemu tylko kolendra z Lidla?
Zaloguj się aby komentować
20.00zł za taką picke to sie czuje jakbym lokal okradał xD
Mąka w Mieście, Olkusz, Rynek
#jedzenie #foodporn

@Barcol cena jak w Italii
@Barcol Najśmieszniejsze, że ona nawet nie jest tyle warta i zwyczajnie gdyby nie kosmiczne podatki, koszty pracy oraz inne obciążenia dla przedsiębiorców to mogłaby kosztować połowę tego. Ale cóż, taki mamy klimat. Smacznego.
@Jim_Morrison albo nie mogła, bo koszty produktów z zagranicy by byly kosmiczne. Vide jak wyglądają tanie pizze w USA vs. w restauracjach
@Jim_Morrison czyli co koniec końców chyba jest tyle warta :P? Skoro cena końcowa produktu musi uwzględniać koszty pracy i inne obciążenia dla pszedsiębiorców.
@Barcol no to trzeba się wybrać i spróbować
Zaloguj się aby komentować
Nie ma nic lepszego raz na jakiś czas niż HIPER-MICHA, czyli danie prawdziwego chłopa kołchoźnika.
Na jednym pojemniku możemy przeżyć cały dzień, nawet nabrać masy, a smak jak z pod palców samego Wojtka Amaro.
Jak robimy? Banalnie!
Dwie zupki chińskie, ale torebki tylko z jednej.
Makaron i torebki smakowe wrzucamy do pojemnika, zalewamy odrobiną wrzącej wody - tyle, aby makaron spuchł czyli jakieś 100ml.
Następnie jak spuchnie to wlatuje paczka gotowanego ryżu,
Kolejne w kolejce wlatują dwa tuńczyki w oleju bez oleju - takie z puszki,
a jak przy puszkach jesteśmy to wlatuje jeszcze puszka kukurydzy - bez tej wody.
Na sam koniec wielka łyżka majonezu.
Zamykamy, machamy pojemnikiem, aby to pomieszać i odstawiamy na 2 minuty.
10/10, absolutnie fantastyczne. Raz spróbujesz - nigdy nie zapomnisz i będziesz wracać jak narkoman do dealera.
A gdy zrozumiesz zasady HIPER-MICHY to możesz zacząć ją ulepszać dodając odrobinę miodu, czy kolejne rzeczy z puszki. Enjoy.
#przegryw #foodporn #gotujzhejto

ja bym to jednak posypał ostrą przyprawą z zumpki bo mdłe się wydaje
Zaloguj się aby komentować