Zdjęcie w tle
pierdonauta_kosmolony

pierdonauta_kosmolony

Autorytet
  • 370wpisy
  • 2335komentarzy

bążur

jestem_na_dworzu

@pierdonauta_kosmolony brakuje Słowaków

pierdonauta_kosmolony

I dobrze. Jeszcze zwabiliby Makłowicza.

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

VonTrupka

chyba szynkarz (⌒ ͜ʖ⌒)

Zaloguj się aby komentować

Czemu

@pierdonauta_kosmolony jedni juz byli co sprzedawali własne wyroby i chłop się przekręcił

pierdonauta_kosmolony

Był też taki co pił wodę, oddychał i też się przekręcił.

Mógłbyś elaborować?

Pouek

@pierdonauta_kosmolony zmrużyłem oczy patrząc na to zdjęcie okładki albumu i próbując odczytać nazwę zespołu trashmetalowego ale mi nie idzie.


"PUU

UWUG?"

Zaloguj się aby komentować

moll

@pierdonauta_kosmolony jak ja lubię takie surowizny... Smaka narobiłeś

pierdonauta_kosmolony

Odkąd zacząłem wędzić na zimno to nie bardzo mogę się przestawić z powrotem na ciepłe. Do tego te "surowizny" są dużo trwalsze. Po 3 miesiącach wysychają na wiór a dalej są (powiedzmy) jadalne.

moll

@pierdonauta_kosmolony ja wcześniej mogłam wszystko wcinać, a po porodzie mi się przestawiło typowo na surowizny. Praktycznie nie jem bardziej przetworzonego

koszotorobur

@pierdonauta_kosmolony - zainspirowanay tym wpisem stawiam na balkonie szafę do wędzenia - ale sąsiedzi będą mi zazdrościć

Felonious_Gru

@koszotorobur są "wędzarnie" balkonowe, w sumie to polecam

koszotorobur

@Felonious_Gru - już widzę jak przychodzą i gratulują mi tych zapachów oraz dziękują za to jak w końcu ich pranie pięknie pachnie

Hoszin

Jak bym miał gdzie też bym sobie wedzarke postawił. Smacznego.

Felonious_Gru

@Hoszin za oknem, tak jak ludzie pranie suszą

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Pirazy

@pierdonauta_kosmolony kolego nie za gesto to miesiwo powiesiles?

pierdonauta_kosmolony

@Pirazy Trochę rozsunąłem. Ale przy 12h wędzeniu to nie będzie miało aż takiego wpływu. I tak będę je musiał przewiesić dobre kilka razy

TheLikatesy

Ja już "dochodzę i odpoczywam"

62790bce-498d-484a-9b28-de7f1b513af7
Nimaskalisto

Myślałem, że pluszowego misia wędzisz

Zaloguj się aby komentować

SuperSzturmowiec

znajomy właśnie przysłał z Hiszpani te chorizo(mi nie podchodzi) i FUET ANTARTIDA - ta to za⁎⁎⁎⁎sta w smaku. sama bez niczego można wpierdalać

pierdonauta_kosmolony

@SuperSzturmowiec Jest trochę odmian chorizo. Często to jest coś w stylu białej kiełbasy tylko na czerwono.

Ale takie dojrzałe chorizo jest eleganckie.

Fuet to rarytas jak ktoś lubi spleśniałą kiełbasę

ZygoteNeverborn

@SuperSzturmowiec Ale chleba to weź, bez chleba się nie najesz.

Zaloguj się aby komentować

Pomidor__

@pierdonauta_kosmolony Ech jutro muszę się zabrać.

pierdonauta_kosmolony

Przydałaby się jeszcze jakaś kaszanka. Tyle roboty dla chłopa

Zaloguj się aby komentować

Poprzednia