Zdjęcie w tle
SUM

SUM

Gruba ryba
  • 323wpisy
  • 2484komentarzy
zomers

@SUM zgłodniałem teraz, a na noc się nie je

Mr.Mars

@SUM znaleźli się tacy, co wybrzydzali na ananasa u mnie na szaszłyku.


Ehhh. Nie wiedzo co dobre.

Giban

Ja bym zjadł, ale najpierw szaszłyka z kurczaka, a na deser szaszłyka z ananasa :D

Zaloguj się aby komentować

paulusll

@ErwinoRommelo jestem w kropce i nie wiem czy dać piorunatroszkę mało zouzy moim zdaniem.

Mr.Mars

@SUM Prawidłowo podane. Nieparzysta liczba klusek.

Zaloguj się aby komentować

Astro

@SUM jak się karmi całą wioskę Galow to trzeba robić w kociołkach a nie w garnuszkach :) więc droga słuszna :)

skorpion

@SUM możesz zrobić pizze, gdzie zamiast ciasta będzie pasztet. próbowałeś?


Zaloguj się aby komentować

Miałem ochotę zamówić coś przez neta np na pyszne.pl. To po 23 się nie da w moim mieście


Tost z gorgonzolą, zielonymi oliwkami i szczyptą parmezanu dla bucha smaku.


Tak sos czosnkowy by zabił finezje serów musi być.


#upomidora #jedzenie

298db730-811e-4a09-917c-30821a31e103
koszotorobur

@SUM - Parmigiano-Reggiano?

ErwinoRommelo

Ehh takie tosty a ten na pyszne bedzie cos zamawial trzymajcie mnie

emdet

@SUM po 23 już żadne dobre miejsce nie funkcjonuje, zostają te dla najebusów i zjaranych co wciągną wszystko.

Zaloguj się aby komentować

Kremowe ziemniaczki z praski z zabójczą ilością masła, piersi z kurczaka i kwiatek u kożucha z fasolką.


#gotujzhejto #jedzenie #upomidora

8a4d4b77-f47d-4b3f-822a-496a02d7ddfa
Petrolhead

Jezu Chryste ale bym to zeżarł

Zaloguj się aby komentować

trixx.420

u mnie sie nie łąduje coś #hejtobugi

KUROT

@SUM dobre, jestem w połowie.

38d7073a-47a9-4618-9750-bdb0cd2f2d0e

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Yes_Man

@SUM kolega gadżeciarz?

Stashqo

@SUM i podejrzewam, że każdy inną temperaturę pokazuje?

korfos

Ale lufa. Będzie grzane, co?

Zaloguj się aby komentować

Mr.Mars

@SUM Powiedz tylko, że sos na jogurcie, bo nie wiem czy też go zwinąć.

Zaloguj się aby komentować

pingWIN

@SUM teraz to już nie tylko capless, ale też clipless xD

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Opornik

@SUM Niech cię diabli Szum, przez ciebie wstawiłem sobie rosół, mimo że stara zrobiła klopsiki i spagetti, a lodówka pełna żarcia. Krzywo na mnie patrzy teraz.

ea6c00c1-cb81-41ee-b563-ba7c43cda8fc
Czokowoko

Zastanawiam się czemu pieczony kurczak do rosołu? Chodzi o to żeby byl mniej tłusty?

Mr.Mars

@SUM Rosół to jest naddanie.

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Sofie

Ja chce tą marchewkę

Neq

@SUM Michelin za prezentację

Mr.Mars

@SUM Zawsze obracam talerz mięskiem do mnie.

Zaloguj się aby komentować

pierdonauta_kosmolony

Przecież to mityczne Kiełboborosy

Tangas

Dziwne teraz te bajgle robią.

Zaloguj się aby komentować

Chodziła za mną od kilku dni grochówka a że wywar z parzenia wędzonek był to w końcu gar ugotowany.


#gotujzhejto #jedzenie #upomidora

adbbbec3-4703-4b84-8c88-fb568b3af6c1
StaryPijany

@SUM grochowa, moja ulubiona zupa.

Pouek

@SUM do ogarnięcia samym widelcem czy trzeba kroić? :V

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Od żuru chłop z marmuru.


Wywar z parzenia kiełbasy, domowy zakwas na żurek, syto podgrzybków i majeranku. No i cebulka ze skwareczkami.


#gotujzhejto #jedzenie #upomidora

73bdf56c-8dc0-440d-937c-3dbbb3b31ebc
Mr.Mars

@SUM Ehhh. Chłopie teraz to poprawiłeś mi dzień.

mk-2

@SUM a można pyrki osobno czy trzeba razem?

Pirazy

@SUM wywaru z parzenia kielby czy szynek nigdy do niczego nie uzywam, uwazam, ze w tej wodzie znajduja sie rzeczy, ktorych nie chcialbym konsumowac, gdzies kiedys o tym czytalem. Chociaz z drugiej strony czesciej swoje wyroby podpiekam niz parze wiec sila rzeczy i tak to zjadam

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Akilles

@SUM poważnie już zaczął się spargel season? Myślałem że to okolice maja dopiero

Michumi

@SUM u mnie na osiedlu stoją automaty chłodnicze vendingowe które sprzedają prosto od rolnika świeżutkie szparagi tutaj z okolicy z upraw.

Kaligula_Minus

@SUM podgotowujesz je czy zapiekasz surowe? Nigdy nie jadłam ani tym bardziej nie robiłam tego

SUM

@Kaligula_Minus Zielone to surowe, białe możliwe, że trzeba by zblanszować.

Zaloguj się aby komentować