Nie wiem ale chyba powoli to wszystko tu umiera. W sumie tylko kilkanaście osób coś wrzuca, komentuje... Jak większość ja też spierdo****lilem z wywłoku chyba wszyscy wiedzą czemu. Powiedzcie mi jak to ratować. Na zachętę wrzucam pizze co to ja zrobiłem nie dla jego jemu niej wtf jest z tym określaniem siebie jako coś? Dla syna Mojego ta Pizza była. Dla niego jego xd.
d925cbfd-7e9d-4672-86cd-7c5210c3df00
sireplama

W Liroju-Merlinie (#hatfu) jest podobno promka na granitowe płyty 30x30x2cm za 9zl/szt. Najtańszy kamień do pizzy na rynku

Koloalu

Wariacie jaka mąka i czym wypiekane?

Ps. Ja też chciałem zwiększyć rusz od wrzucenia postu z pizzucha i nawet cos tam było :)

Denial.ONE

Petra 5037 ale powinna być 2137. G Ferrari ale jak dla mnie To fiat.

Lubiepatrzec

@Denial.ONE Jest lato i ludzie są na wyjazdach, urlopach, poza domem. Jesienią będziesz miał tutaj dużo więcej ludzi i większą aktywność. Jak chcesz zrobić coś dla hejto to dodawaj fajne treści, choćby o pizzy i jakoś będziemy to wszystko bujać powoli do przodu. Głowa do góry!

kto3

Jest dokładnie tak jak piszesz, jest lato ja ciągle w rozjazdach i nie mam czasu na pieczenie 😞

Cybulion

@Denial.ONE oproznin czarno liste

nobodys

@Cybulion Nie no, szanujmy się

Tapporauta

@Cybulion uwolnić Barabasza

NamolnyKret

oo taką pitcke przedwczoraj wykonałem, akurat mąka 00 mi sie skonczyla i robiłem na biedronkowej babuni ale poszło spoko i była smakówa, takze pysznosci dla CIebie i milego

bojowonastawionaowca

@Denial.ONE nah, nie umiera, jest stabilnie od jakiegoś czasu. Natomiast zawsze może być lepiej, wystarczy pisać i piorunować :p

Cybulion

@bojowonastawionaowca jakby kazdy nowy taka pizze dostawał.... @Denial.ONE jakie tam masz moce przerobowe :>

Tomekku

@Denial.ONE jakie hydro?

Scoville

@Denial.ONE w czym pieczona? jaki mały piecyk do pizzy polecasz na początek? Myślę o czymś typu "caliente", z jak najwyższą temperaturą i możliwością ewentualnych modyfikacji

Half_NEET_Half_Amazing

@Denial.ONE 

spokojnie chłop

skończą się wakacje to będzie lepiej

Rebe-Szewach

Odejdź, będziesz spokojny. Pozdro.

Wyrocznia

@Denial.ONE ja wolę tu siedzieć nawet jakby było 100 użytkowników niż wrócić do tego szamba jakim stał się wykop. Pisowskiego szamba, bo portal ten jest opłacany z kieszeni podatnika.

def

a mi tam odpowiada, przynajmniej nie siedzę i nie naciskam f5 cały dzień

conradowl

Pizza zawsze warta grzechu, a użytkowników dużo nie trzeba. Nawet lepiej, że nie ma cyrków co chwilę. Bo na wykop to by ta pizza zniknęła, a przecież bardziej poprawia humor niż cokolwiek innego tutaj.

UbogiKrewny

Wakacje, czas urlopów może ktoś bez neta siedzi

bizonsky

Chyba się samoocenzurowales czyt. dodałeś jakieś tagi i ludzi na listę blokowanych bo u mnie hejto działa jak w każdym poprzednim miesiącu. Poza tym jak ktoś wspomniał dorośli ludzie q wakacje spędzają mniej czasu na takich portalach a na hejto jest mało gownazerii

jotoslaw

nie daje piorunów bo nie ma ananasa z szynką

Bezkrawata

A może wszyscy już powoli spieprzamy z neta? Ma to sens?

rakokuc

@Denial.ONE pewnie poblokowałeś użytkowników/tagi na których coś się dzieje i/lub ciebie poblokowali wrzucający coś użytkownicy. Dzięki doskonale przemyślanej i zaimplementowanej czarnej liście, jak ktoś cię wrzuci na czarno, to nie widzisz potem jego postów.


Swoją drogą, to też niesamowicie zachęca innych do dyskusji.

pierzak

@Denial.ONE piękna piccuszka, pozdrawiam cieplutko

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

mało ludzi tu chce o czymś dyskutować


większość piorunowanych to krótkie lub nawet dłuższe wpisy ale nie ma pod nimi dyskusji


na reddicie pomimo że to zlewaczały śmietnik dla miłośników totalitaryzmów marksistowskich, ojkowobów i filosemitów jednak toczą się dyskusje

GtotheG

@Denial.ONE spoczko pizza wygląda smakowicie. Ja się cieszę, że nie ma tutaj za dużo ludzi, bo nie przychodzą tu smrody z wykopu i nie robią dymu. Trochę słabo tu działają jeszcze tagi, powiadomienia itd. więc ciężko czasami wejść w dyskusję. Wiele rzeczy się ścina. Na privach wysyłam wiadomości i nie dochodzą/znikają. Niestety dewki muszą zacząć coś poprawiać. Ja bym połowę zbędnych funkcji wywaliła i uprościła wszystko. Np. powinno być lepsze odświeżanie treści na dyskusjach.

mjr_bien

@Denial.ONE nie da się na codzień używać tego portalu bo #czarnolisto nie działa a 90% treści to reposty 20-letnich memów. Trochę rzeczy poprawiono ale dużo za późno i mleko się rozlało. Dzięki emigracji jakość wypoku wzrosła bo większość szitposterów i troli przyszła tu.


A pizzę obracaj w trakcie pieczenia bo Ci piekarnik nierówno grzeje. Granitowe płyty z Liroja polecam, tylko wybierz taką z nieuszkodzoną powierzchnią.

cec

jakość wypoku wzrosła

@mjr_bien xDDDDDDDDDDD^xDDDDD

cotidiemorior

@Denial.ONE no wieje tu chujem, założyłem sobie nowe konto na wypoku, zobaczymy czy tam się coś poprawiło.

wielkaberta

@Denial.ONE 

Może taguj?


Oslo, fajna pizza, opierdoliłbym.

BTW, ja używam kamienia szamotowego 36x36 na grillu gazowym, gdzie grzeje między 300-350.

Ciasto to 5 kawałków z 1kg mąki zero Basia + do 500 ml wody (i inne pierdoły).

Ciasto zsuwam z jakiegoś chińczyka aluminium podsypane maką gryczaną / kukurydzianą. A jak skurwiel (tj. ciasto) lepi się, bo kisiło w pudełko ponadt tydzień, to kładę na chwilę tackę by ciasto się zwarło.

MESSIAH

@Denial.ONE No panie szanowny. Tutaj wprowadzają cenzurę za niewygodne treści. Kumpla zbanowani bez powodu a mi wywalają posty bez powodu i nawet tego nie sprawdzisz.

d7e44c7d-0219-4285-af14-ca887807c279
GtotheG

@MESSIAH he a good boi. He didn’ do noffin!!!! XD

Oczk

@MESSIAH dalej nie podałeś, któego tego "kumpla" zbanowali bez powodu i co Ci wywalamy "bez powodu". A prosiłem kilka razy

Grewest

Mam kilka problemów z Hejto


-Niewiadomo czemu służą społeczności. Jak dodaję jakiś wpis to martwię się czy aby napewno wybieram dobrą społeczność. Przykładowo jak postuję fragmenty z książki historycznej, to wpis powinien wylądować w społeczności "historia", czy "książki"?


Od biedy można byłoby zrobić z społeczności, kontenery na kontrowersyjne treści.


-Przydałby się tryb który miksowałby wpisy z gorących, z wpisami obserwowanych tagów i najnowszych wpisów.

Zaloguj się aby komentować