Zdjęcie w tle
Denial.ONE

Denial.ONE

Zawodowiec
  • 5wpisy
  • 75komentarzy
Witam. Dziś taki niedzielny obiad w sobotę. Żeberka z ziemniakami purree i surówka przerobowa. Żeberka są dobrym mięskiem, jednak ich przygotowanie zajmuje dużo czasu, więc aby wszystko ładnie odchodziło od kości, użyłem szybkowaru. Magiczne urządzenie. Żeberka dusiłem ok 45 min w koli, miodzie, keczupie i cebuli. Jak coś to zostało sporo więc zapraszam. #jesciogladac #jedzenie #pokorek
c628f8ad-7999-4317-9a67-a902bcf3a306
SuperSzturmowiec

zazdro, ja nelesniki wczorajsze

Denial.ONE

Naleśniki z wczoraj też lubię. Smakówa.

Mr.Mars

@Denial.ONE Daj mnie te żeberka człowieku.

Denial.ONE

Masz człowieku masz nazryj się xs

BajerOp

@Denial.ONE jaki masz szybkowar? Chcę właśnie kupić i widzę, że popularne są tureckie wynalazki po 100-150, ale są też zelemery itp, ale nie wiem czy warto.

Denial.ONE

Bajer opie ja mam po babci taki stary że hej. Firma tefal. Ma chyba z 30 lat i jedyne co to było to wymieniana guma/uszczelka chyba 2 Raz. Nie orientuje się za bardzo jaki Ci polecić ale zdecydowanie polecam mieć taki sprzęt w kuchni. Oszczędzasz czas jak i prąd a mięso rozpływa się w ustach.

Zaloguj się aby komentować

Wow! Dostałem ponad 100 pioruna pod postem o pizzy i o tym że nic się tu nie dzieje. Chciałbym w tym poście odpowiedzieć w miarę ogólnie na wszystkie komentarze. Szczerze trochę mnie to przytłoczyło jednocześnie podjarało że jednak się dzieje. Naprawdę jestem w szoku i chyba troszkę z nadzieją cieszę się że mogę być z wami w tej społeczności. Ogólnie staram się stronic od socialii. Miałem kiedyś insta o gotowaniu na którym udało mi się zebrać 20k ludków. Ale tam się zrobiło bardzo influ i reklama i płatności i w końcu uciekłem. To nie dla mnie. Tutaj czuje się dobrze choć troche się wtydze. Wstydzę się pisać komenty i wgl. Nie wiem czy to jakieś zaburzenie czy z wiekiem to przyszło. Ale jakoś kiedyś byłem bardziej otwarty.... Mniejsza z tym.
Odnośnie mąki i pieca.. Używam Petry i g Ferrari. Wydaje mi się że ten pic na początek jest super ale z czasem człowiek wymaga więcej. Chciałbym żeby był gorętszy tak ponad 400 i piekł równomiernie. Niestety nie da się bo grzałka u góry jest dziwnie zainstalowana i trzeba ciągle sprawdzać i kręcić plackiem. Odnośnie hydro to 60 chyba tak mi się wydaje. Nie jestem żadnym jollo więc w sumie na kilo Maki daje 600ml wody. Kiedyś dałem 700 i to była porażka. Tak się wszystko kleiło że myślałem że wyjdę. Teraz o tym że może za bardzo czarno listuje. Nie wydaje mi się. Mam chyba 2 użytkowników na czarno ale to z powodu tego że byli bardzo negatywni. Ciągle posty o tym jak jest im źle i wgl. Typowe wampiry Energetczne. Nie chciałem o tym czytać. Z tagów mam chyba zablokowane tylko wojna i z tym związane. Czuję się źle czytając o tym....ciągle. Jak coś zapraszam wszystkich do mnie. Można że mną pogadać i się pośmiać. I ja lubie ludzi i się cieszę i wgl zapraszam do mnie. Big UP.
264619ba-e638-406d-b2b0-d2091649c0c5
Mik

Za dużo chleba zostało nie przykrytego składnikami (° ͜ʖ °)

Denial.ONE

To do maczania w sosiwie 😉

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

za dużo tekstu, daj mi te pizze drugi raz prosić nie będę

Denial.ONE

Następnym razem zrobię rozdajo xd

BajerOp

@Denial.ONE zamień górną grzałkę z dolną. Dasz radę sam, bez żadnej wiedzy.

99f6ebfb-80d4-4d82-9820-d3899cd180db
3722b695-2597-4902-afe8-a4dd3c2c31c8
Denial.ONE

Mówisz? To ciekawy pomysł. Na pewno dam radę? Myslisz że znajdę gdzieś jakieś instrukcje?

Zaloguj się aby komentować

Nie wiem ale chyba powoli to wszystko tu umiera. W sumie tylko kilkanaście osób coś wrzuca, komentuje... Jak większość ja też spierdo****lilem z wywłoku chyba wszyscy wiedzą czemu. Powiedzcie mi jak to ratować. Na zachętę wrzucam pizze co to ja zrobiłem nie dla jego jemu niej wtf jest z tym określaniem siebie jako coś? Dla syna Mojego ta Pizza była. Dla niego jego xd.
d925cbfd-7e9d-4672-86cd-7c5210c3df00
wielkaberta

@Denial.ONE 

Może taguj?


Oslo, fajna pizza, opierdoliłbym.

BTW, ja używam kamienia szamotowego 36x36 na grillu gazowym, gdzie grzeje między 300-350.

Ciasto to 5 kawałków z 1kg mąki zero Basia + do 500 ml wody (i inne pierdoły).

Ciasto zsuwam z jakiegoś chińczyka aluminium podsypane maką gryczaną / kukurydzianą. A jak skurwiel (tj. ciasto) lepi się, bo kisiło w pudełko ponadt tydzień, to kładę na chwilę tackę by ciasto się zwarło.

MESSIAH

@Denial.ONE No panie szanowny. Tutaj wprowadzają cenzurę za niewygodne treści. Kumpla zbanowani bez powodu a mi wywalają posty bez powodu i nawet tego nie sprawdzisz.

d7e44c7d-0219-4285-af14-ca887807c279
GtotheG

@MESSIAH he a good boi. He didn’ do noffin!!!! XD

Oczk

@MESSIAH dalej nie podałeś, któego tego "kumpla" zbanowali bez powodu i co Ci wywalamy "bez powodu". A prosiłem kilka razy

Grewest

Mam kilka problemów z Hejto


-Niewiadomo czemu służą społeczności. Jak dodaję jakiś wpis to martwię się czy aby napewno wybieram dobrą społeczność. Przykładowo jak postuję fragmenty z książki historycznej, to wpis powinien wylądować w społeczności "historia", czy "książki"?


Od biedy można byłoby zrobić z społeczności, kontenery na kontrowersyjne treści.


-Przydałby się tryb który miksowałby wpisy z gorących, z wpisami obserwowanych tagów i najnowszych wpisów.

Zaloguj się aby komentować

Pozostawiam tego krypto burgera do oceny.
Konstrukcja zawiera bułkę i sałatę, konserwowego ogórasa jak i świeżego, pomidora i cebulę, ale też ta prażoną. Ser kamember z sosem dedykowanym czyli żurawina. Gdzieś tam zawarty gotowy sos hamski burger od knora i te takie frytki zawijane. Całość oceniam na 7 bo dalekomi do 5 czy 10.
265ab5a6-a090-4115-9886-cac0b9730f88

Zaloguj się aby komentować

Witam. Deska do oceny 😁
59dc20de-ec72-4cbf-9e54-6a283b2a3672
kobiaszu

@Denial.ONE Lubie ten "przekladany" ser orzechowy z lidla

Denial.ONE

Tak jest naprawdę dobry. Nie wiedziałem że jest aż tak popularny.

RACO

@Denial.ONE cały czas czekam na DESKĘ!

Hjuman

co do oceny, jak zasłoniłeś jakimś żarciem

Zaloguj się aby komentować