Komentarze (41)
@SUM ukłony :)
@bojowonastawionaowca Dzięki za pomoc, jak również ukłony w stronę Administracji
wrucił
@SUM ale śmiszny kotek!
No tego to się nie spodziewałam
Ooo wrocil kierownik, witamy spowrotem miesnego Czlowieka z wysokiego Zamku.
Śliczności
@SUM o panie, teraz to zazdroszczę tym szczęśliwcom co dostali od ciebie łapówki
@Felonious_Gru To nie były łapówki
@SUM Mm mikroplastik, ładnie będzie się odkładał w tkankach mm
@cyber_biker co xd
@cyber_biker napisał chłop używając plastiku
Łoł, opiszesz co zrobiłeś ? Jak długo w tym będziesz trzymać? Będzie wędzenie?
@rysio-kozlowski Boczki, schab, podgardle minimum 14 dni, później wędzenie.
Na krakowską 3 dni bo duuże kałałki są w klasie I a na grillową 2 dni. Przy czym na kiełbasy nie ma obowiązku pakowania próżniowo robię to dla wygody.
Mam wędzarnie Borniaka Uw70
@SUM na jakim sprzęcie działasz?
Zaloguj się aby komentować
@SUM wielki, peklowany powrót :3