Zdjęcie w tle
malodobry

malodobry

Koneser
  • 15wpisy
  • 133komentarzy
NiebieskiSzpadelNihilizmu

@malodobry krasnoludy- nie dość, że fetysz ryla, to jeszcze jeszcze jebio niemożebnie cebulo #pdk

SpokoZiomek

@NiebieskiSzpadelNihilizmu

5f7d9ea3-80eb-4462-8ba2-648b57bce7de

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

AdelbertVonBimberstein

@malodobry też dobrze ale z twarogiem lepiej. Ja zjadłem śniadanie z twarogiem ale żonie zrobiłem jajecznicę z kurkami.

Twaróg też jej przemycam do diety jak jej robię pudełko do pracy. Ostatnio dałem jej twarożku z łososiem. Jutro jej zrobię z łososiem i awokado.

peposlav

@malodobry full british breakfast

Zaloguj się aby komentować

Rozpierpapierduchacz

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

Fly_agaric

@Rozpierpapierduchacz Szykuje siewpierd0l?

Rozpierpapierduchacz

@Fly_agaric tak, takiej jednej owcy bojowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po prostu spodziewałem się 20 wołań XD

Zaloguj się aby komentować

Gepard_z_Libii

Słabi giną, silni też, j⁎⁎ał wszystko pies

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Felonious_Gru

@malodobry @dziwen zapomniałeś się przelogować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

GrindFaterAnona

@malodobry wygląda zacnie, czym doprawiony?

malodobry

@GrindFaterAnona miłością;)

W moździerzu tłukę ziele angielskie, kminek i gorczycę, jałowca wrzucam w całości do tego papryka słodka i wędzona, wino, majeranek, liscie laurowe i koncentrat, kilka garści suszonych grzybów, trochę śliwek i to wszystko podlewane wywarem z wędzonych kości. A co do mięsa to podstawowa zasada to upewnić się ze jak najwięcej zwierząt zginęło przy produkcji bigosu

GrindFaterAnona

@malodobry uuu duzo tych skladnikow. W takim razie ten intensywny kolor to musi byc wino, sliwki i grzyby. Bardzo mi sie podoba pomysł z wywarem z kosci. I jałowiec. Zdecydowanie sprobuję tego przepisu nastepnym razem, smacznego!

SuperSzturmowiec

brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu brak tagu

Zaloguj się aby komentować