Mięsko duszone w soku ananasowym więc wszystko w klimacie.
Wyszło pysznie 💪
@WalIy Daj mi to!
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Daj mi to!
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@WalIy a co ty pierdolisz wogle nie masz pojecia jak moj stary wyglada
Zaloguj się aby komentować
Sosu coś mało :/
Zaloguj się aby komentować
@WalIy wpierdzielasz surowe, czy wyciągasz gołą łapą z wrzątku?
Do gęby wkładam surowego i zalewam chochlą wrzątku z gara
@WalIy i prawidłowo, z gara mógłby ktoś podpierdolic XD
Zaloguj się aby komentować
Prawie jak amazon prime. W amazonie masz przesyłkę tego samego dnia (na wybrane produkty)
@Kubilaj_Khan amazon wysłał mi dhlem i rzułtoczerwony debil 4 razy nie mógł znaleźć oznaczonego biura ehhhh
Zaloguj się aby komentować
Będzie pierdzone
Za gęste dla mnie.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Zawartość metanu w atmosferze wzrośnie szacunkowo o 0.000002137% #idzdjp2
Panie kochany. Ja na gotowałem parę dni temu gar tego i połowę musiałem zamrozić, bo już nie nadążałem z wietrzeniem w biurze
Drugie podejście zrobię za miesiąc jak będzie ciepłej i będzie można mieć cały czas otwarte okna
W trakcie moczenia zmień 3-4 razy wodę, spadek ilości gazów będzie zdecydowany.
Wystarczy raz. Wylewam wodę po moczeniu przez noc, jeszcze potem z grubsza opłuczę fasolę i zalewam czystą wodą do gotowania. W zupełności wystarczy żeby nie mieć wzdęć sądu ostatecznego
Zaloguj się aby komentować
@WalIy dodawanie żurawiny do pieczywa powinno być surowo karane.
Zaloguj się aby komentować
no trzeba przyznać że panierka słabo się przykleiła, ale reszta wygląda ładnie
@WalIy Kotlet działa! jest kurła smacznie wyglądający
@WalIy schabowy jest że świni.
Pierś z kurczaka to po prostu kotlet z piersi. Skąd ty jesteś? Na bank Podlasie
Jestem Twoim starym. Co, myślisz młody że tata w internety nie umie? Zresztą teraz taki kozak, a na obiad futrował aż się uszy trzęsły.
@SciBearMonky Potwierdzam, byłem tym kotletem
Zaloguj się aby komentować
@WalIy sam zbierałeś u dojcza?
nie no musiałem zapytać
a tak srsly to ze 6€ za pęczek w sklepie? xD
@VonTrupka raczej dwie dyszki i to w złotówkach.
Cena jedzenia to w ogóle taka wiedza tajemna znana tylko wybrańcą wychodzącym z domu
@WalIy ja na szparagi to nie patrzę od chyba kilkunastu lat
polakom 4-6€ za godzinę zapierdolu, a w sklepie tyle za pęczek na 1 porcję <_<
Zaloguj się aby komentować
@WalIy wygląda jak guwno. Ale opierdolilbym ze smakiem
@WalIy Pospieszyłeś się. Co będziesz jadł na Wielkanoc? Zamiast zwykłej kiełbasy wjedzie biała?
@DeGeneracja na Wielkanoc biała z chrzanem, tak jak nakazuje tradycja. Do tego jaja w majonezie i żur. W ogóle do świąt jeszcze 2 tyg, jest jakaś zasada że kiełbasę i jajka można jeść raz w miesiącu czy coś?
@WalIy dej przepis na dobry sos chrzanowy.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy też miałem robić, ale mi się nie chciało ;/
Z wunglem od razu, co by sie nie posrac. Madrze.
@WalIy też widzę dziś ci się przyjarał jako i mi
@GazelkaFarelka całe szczęście lubię taką skórkę przyjaraną
Zaloguj się aby komentować
@WalIy joke's on you, obrazki nie działały już wcześniej XD
@Zielczan nie widziałem
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Bez tych spadających dodatków od razu lepiej.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Taki przypieczony brokuł to jedno z moich ostatnich odkryć kulinarnych. Jak w ogóle można twierdzić, że to niedobre?
@Shagwest najwięcej narzekają co wolno, a co nie w kuchni ludzie którzy chuja w życiu próbowali ale muszą się indeksować na znawców. Pizza jest doskonałym utylizatorem resztek z lodówki i przyjmie wszystko co tylko kto lubi. Zresztą taka jest geneza tego dania. Typowe danie biedoty, gdzie z mąki, wody i tego co akurat było pod ręką trzeba było coś do jedzenia zrobić. W Polsce były tym pierogi, we Włoszech pizza.
@WalIy ziom, to jest brokuł
Zaloguj się aby komentować
@WalIy pomidory?!
co za bogacz <_<
@VonTrupka wstaje wcześnie rano
@WalIy co dzięki temu zyskuje?
Chodzi na haber po te pomidory gdy somsiedzi śpią?
Zaloguj się aby komentować
@WalIy ramen jak dla mnie ma za mało smaku, wole wietnamskie Pho
Zaloguj się aby komentować
@Mocarela o ten, w Lidlu zawsze jest podczas tygodnia włoskiego, wtedy go kupuje
@WalIy jedzenie, które ociera się o sztukę. Szanuję.
@WalIy dawaj przepis
Zaloguj się aby komentować