Komentarze (16)
Te z czym są?
@Pawel45030 ruskie, klasyka
@Pawel45030 ze smakiem ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
@WalIy ładnie zarumienione
@WalIy Ale tak bez okrasy z boczku i cebulki. Jak tu tyć?
K⁎⁎wa, tylko nie smażone! (╯ ͠° ͟ʖ ͡°)╯┻━┻
cebulka i skwareczki uciekly Tobie z talerza
@WalIy Znajomi zostali kiedyś poproszeni do szkoły swojego kaszojada. Wychowawczyni na dzień dobry, że zbilansowana dieta i zdrowe odżywianie jest ważne. Oni na to ochujjejchodzi.png. Okazało się, że młody wmówił wszystkim w szkole, że w domu je tylko pierogi. Śniadanie, obiad, kolacja, same pierogi, dzień w dzień.
@Bigos nie znam młodego ale bym mu przybił piątkę za trolling doskonały 💪
@Bigos głupia. Przecież można jeść zbilansowane same pierogi. Z kapustą, z jagodami, z serem, z mięskiem, z warzywami...
@WalIy
Zaraz mnie ktoś tu zjedzie, ale z pierogami (w każdej formie) świetnie komponuje się Ayran
(oczwiście zsiadłe albo kefir jeszcze lepsze)

@cododiaska komponuje się, a kefirek też może być
Omasta jest ważna przy świeżych pierogach, takie podsmażone jem bez żadnych dodatków, są idealnie podsmażone i chrupiące same w sobie.
@WalIy no w końcu normalny głos! Pierogi z wody z omastą, smażone tylko same!
Maraton pierogowy nigdy nie jest za długi!
Jeść, zajadać i obserwować czy bebzon za dużo nie rośnie
Zaloguj się aby komentować
