Sposób opisu algorytmu jest na tyle przejrzysty i ubyty w zbędne kroki, że nic więcej do życia nie potrzeba.
@Jarem @Pajra I niby to ma być wyznacznik dobrej strony z przepisami?
Jest dokładnie na odwrót.
Dobra strona zawiera opis technik które sprawiają, że danie będzie lepsze.
Jeśli dasz przepis z jednej wymienianych stron osobie która nie umie gotować i kucharzowi z doświadczeniem to wyjdą dwa zupełnie inne dania.
Jeśli przepisie masz "podsmaż mieloną wołowinę", to osoba bez większej wiedzy kuchennej wrzuci mięso na słabo rozgrzaną patelnię i zacznie w tym gmerać jakby od tego zależały losy świata.
Kucharz z kolei pozwoli na karmelizację mięsa i nie dość że wyciągnie z tej mielonej wołowiny 3 razy więcej smaku, to jeszcze nie pozwoli na wysuszenie mięsa.
Dobra strona z przepisami zawiera wskazówki na co zwrócić uwagę, co zrobić lepiej, a przede wszystkim wytłumaczy cały proces i wyjaśni dlaczego niektóre rzeczy są istotne.
Kwestia smaku i Ania gotuje są po prostu słabe, niczego nie uczą, nie pomagają rozwijać umiejętności u osób które takiej wiedzy potrzebują. To tylko bardzo przeciętne zbiory średniej jakości przepisów.