Zdjęcie w tle
Jim_Morrison

Jim_Morrison

Gruba ryba
  • 493wpisy
  • 5815komentarzy

Zaloguj się aby komentować

5tgbnhy6

trzymaj się Tomeczku, będzie dobrze

Zaloguj się aby komentować

Dzemik_Skrytozerca

Co za nastrój... Na koncercie ludzie nie chcieli mu dać przestać bisować.

Zaloguj się aby komentować

mrmydlo

@Jim_Morrison słuchaj, słyszałem że jesteś pijakiem alkoholikiem

Jim_Morrison

@mrmydlo I co w związku z tym? Rozwiniesz myśl? Pytam, bo zanim komuś pierdolnę chcę wiedzieć dlaczegl. Taki żart, no hard feelings, mam ostatnio chujowy czas.

mrmydlo

@Jim_Morrison masz nie chlać

Zaloguj się aby komentować

#wyznaniezdupy

Jakbym się ożenił z Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde to jej nazwisko brzmiałoby jeszcze bardziej popierdolenie. W c⁎⁎j bardziej. Nie miałbym z tym problemu btw bo w urzędach nawet k⁎⁎wa mojego te niedojeby nie potrafią wymówić.

moderacja_sie_nie_myje

@Jim_Morrison A potrafisz wymówić poprawnie nazwiska gruzińskie albo ormiańskie?

Jim_Morrison

@moderacja_sie_nie_myje Nie ale kobiety tych nacji też mi się podobają.

Zaloguj się aby komentować

#chwalesie #oswiadczeniezdupy

Miałem kiedyś taką fajną narzeczoną - poznaną oczywiście w bibliotece - że jak kazała mi spierdalać to oddała mi pierścionek zaręczynowy za 11k a było to 9 lat temu więc za tę kwotę można byłoby dzisiaj kupić z 5kg ziemniaków. Spoko była. Też jesteście spoko. Ja jestem c⁎⁎⁎em. Spoko c⁎⁎⁎em.

https://youtu.be/iNQ-n9PnXqU

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Jak tak wczoraj posłuchałem co gadają moi najlepsi ziomale to stwierdziłem, że nie miałem absolutnie żadnych szans na bycie "przyzwoitym obywatelem". Jak sobie przypomniałem mojego starego to straciłem wszelkie złudzenia. Pan k⁎⁎wa inżynier gangster. No fuckin way. W zasadzie to jestem z siebie wręcz dumny.

Sweet_acc_pr0sa

@Jim_Morrison ale jakies tldr? XD

Jim_Morrison

@Sweet_acc_pr0sa It would be too long. Way too long.

Sweet_acc_pr0sa

@Jim_Morrison jest sobota, mamy czas xD

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

deafone

@Jim_Morrison i to jeszcze w piątkowe popołudnie... Okrucieństwo nie do przyjęcia

Acrivec

@Jim_Morrison zapomniałeś o penisie

szajza231

@Jim_Morrison Ależ fruwa w wielkiej dziczy, poznański wyrób piekarniczny

rakokuc

@szajza231 ależ fruwa w ciemniej dziczy, pyszny wyrób piekarniczy*

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

Zaloguj się aby komentować

#feels

Od równych 10 dni, czyli od dnia Jej śmierci rezyduję w domu mojej zmarłej mamy. Może ktoś pamięta mój ostatni wpis na ten temat. Mieszkałem tu prawie 18 lat. Skosiłem trawę. Zaimpregnowałem sztachetki płotu i niemal naprawiłem furtkę. Ale luz - wyrzynarka już jest więc jutro z ziomkami to ogarniemy bo ja się takich narzędzi nie tykam. Safety first jak to mawiał Lennox Lewis. Jem frytki i piję, jak to z resztą mam w zwyczaju, nihil novi. Jutro w ruch pójdzie Karcher marki Bosh (hehe) i jedziemy z kostką. No k⁎⁎wa muszę coś robić bo mnie rozjebie. No i frytki jadłem. I piwo piję. Zupełnie tak jak wczoraj. Czasem będąc w domu coś do Niej odruchowo mówię. Jutro zjem kurczaka za 7.99. Z frytkami bo ja i cała moja rodzina jesteśmy k⁎⁎wa olejowymi baronami (kujawski my ass, to wszystko to Kruszwica jest) a przez k⁎⁎wa ffffhoooj lat frytek nie jadłem. Szewc bez butów chodzi. No i na grobie ojca byłem. Jest...surrealistycznie ale mam czas i pieniądze by godność tego domu została zachowana. Trzymajcie się tam.

shogoMAD

też tak mam, trzymaj sie

GtotheG

@Jim_Morrison trzymaj sie tam, mama jest z Ciebie napewno dumna.

Zaloguj się aby komentować

Astro

@Jim_Morrison za te frykasy wybaczę Ci kurczaka.

Zaloguj się aby komentować

#alkoholizm-w wersji light

Otworzyć następna Łomżunię czy postawić na półce nad kominkiem? Żartowałem, nie jestem estetą. Ale kominek mam, śmieci w nim palę.

Zaloguj się aby komentować

jajkosadzone

Co to za fryty?

Ladnie wygladaja @Jim_Morrison

Jim_Morrison

@jajkosadzone Zwykłe ziemniaki + olej rzepakowy i 25 letnia kuchenka. 10 minut na pół pizdy - po tym czasie wyciągasz koszyczek - czekasz z 5 minut aż trochę przestygną - wsadzasz dosłownie na 10 sekund i wyciągasz czy już są zrumienione. Jak nie to znowu kilka sekund zależnie od temperatury. Robi się tak, w sensie że na dwa/kilka razy bo bez tego nie będą chrupkie. W szczegóły nie chce mi się wchodzić ale tak jest. Jak masz czas to można ziemnioki przed smażeniem zostawić na jakiś czas w wodzie z odrobiną cukru i sokiem z cytryny to wtedy to już będzie kosmos. Koszt operacji jest śmieszny a satysfakcja gwarantowana.

Zaloguj się aby komentować