Śniadanie chempionów pt. "starej nie ma hulaj dusza".
#gotojzhejto
Opornik userbar
0b0fbc63-de98-46c6-b8e5-21db72003fca
kobiaszu

Zagrycha pod wódę, a nie sniadanie

Opornik

@kobiaszu nie no, na wódę ciut za wcześnie.


Tak na marginesie, wiecie że w Warszawie nie lubią wątróbki w kaszance?

Giban

Nie tylko w Warszawie 🤢

Hjuman

za mało ogórków. 11/10

yeebhany

Ja poproszę ten blok czekoladowy

bartek555

Sledzik na sniadanie jak dla mnie za mocny smak. Ale za dzem ze swinii moge ci wybaczyc tego sledzika ;)

Opornik

@bartek555 próbowałeś Po Gryficku? Nie wiem co dodają, ale ma dużo delikatniejszy i głębszy smak, trochę jak śledź z żurawiną.

1ec54b60-9349-4f82-8ae2-0fbbd32c5ac6
bartek555

Nie jestem fanem ryb w ogole, chyba ze surowe. A sledz to jadalem tylko do ziemniaczkow w mundurkach ;)

Michumi

@Opornik po gryficku korzenne mi rozwalają system spaniałe

Borczello

Też je lubię, ale wystarczy skład sprawdzić. Glutaminian monosodowy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Opornik

@bartek555 lol, człowiek morza... Może przejadły ci się?


@Michumi a, no i wszystko jasne..

bartek555

@opornik nie no ryby sa po prostu chujowe :D a przepraszam, losos pieczony wjezdza dosc regularnie, ale jakies karpie, dorsze i inne tfu

Barabarabasz7312

Smacznego, ja na sam widok walnąłem haka

Mario_Puzon

@Opornik jak nie ma starej to brakuje do ściągania browarka XD

myoniwy

@Opornik Z tego wszystkiego to tylko pomidory bym zjadł

Harry_Callahan

@myoniwy u niektórych pies bardziej apetyczne rzeczy je.

winiucho

@myoniwy marmur, smalec ze skwarkami i cebulką, kwaszony ogórek, śledzik, to się z apetytem zjada raz na jakiś czas, np raz na miesiąc w zależności od gustu. Wiadomomo, o gustach się nie rozmawia bo są jak dziura w dupie, każdy ma swoją.

Bankrut.pl

Smakowka U mnie śniadanko do łóżka przyszło

7929d136-8094-4862-abf6-1d7f3d7080e6
winiucho

@izopropanol lastryko to jest biały, czarny to marmur( ͡~ ͜ʖ ͡°)

radler

@Opornik bardzo ładnie ale za dużo warzyw. Wymieniłbym pomidorki na marynowane grzybki

dziedzicpruski

@Opornik Niby tak, ale nie do końca.

  1. Kaszanka tylko na ciepło. I jeśli w wersji "lastryko" to z drobniejszym wzorem.

  2. Skwarki w smalcu, raczej drobniejsze i bardziej wysmażone (do chrupkości). Cebulka też mogłaby być lekko wysmażona w tym smalcu. Podniosłaby smak smarowidła. Byłoby bardziej po chuopsku.

  3. Śledzik na surowo? No cóż... Ludzie przepadają, ale mnie surowizna jakoś odrzuca.

Opornik

@dziedzicpruski


Kaszanka tylko na ciepło


Normalnie też tak wolę, ale to lastryko jest wyjątkowo dobre, mała firemka, jak kupowałem jeszcze były ciepłe i płynne.

PomidorovaLova

@Opornik aż kce sie wyciągnoć pinset gramz baryka, patrząc na takie głębokie śniadanko

Zaloguj się aby komentować