Komentarze (58)

@Lubiepatrzec z tego co skubałam w trakcie, tak. Ogólnie dla sprawnej osoby, która nie lata jak debil, to na dzień roboty ze wszystkim

I teraz kluczem francuskim jeszcze

@moll its bjutiful, ale 3 dni to nie wiem, jakiś bigos mogłaś ugotować czy cuś. xd

@moll


3 dni roboty w kuchni


Byłoby smutno jakby jakieś małe rączki wsadziły tam klucz francuski co? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@cebulaZrosolu nic mi nie mów, bo próbował dorwać się do szpatułki...

@moll aż mi się przypomniało jak mamuśka zrobiła kiedyś sernik z pianką i z brejdakiem zjedliśmy całą piankę a sernik zostawiliśmy xD i nie miała czego podać gościom :p

5737d065-7553-4659-b9c1-14b914e71a04

@moll Wytarzałbym się w tym.

@zed123 a nie lepiej zjeść?.xD

@moll Wow! Moje kubki smakowe już są gotowe.

@Felonious_Gru tak, ale miał dziury xD

@Felonious_Gru nie w każdym cieście dzieci robią dziury xD

@moll Stoję pod drzwiami, otworzysz?

@bori nie widzę Cię xD

@moll Widzisz ten cień w krzakach?

@bori nie mam krzaków, gdzieś Ty polazł? XD

@bori a mówiłam, mapkę narysuję, to nieeeeee, przecież wiesz gdzie jechać xD

@moll Moi ludzie już wchodzą na Twoje piętro.

@Pol616 mieszkam na parterze xD

@moll Moi ludzie już schodzą!


@moll W pierwszym momencie zobaczyłem szprotki. Dopiero po chwili do mnie dotarło, że to tort ;⁠)

@moll No ładnie Ci to wyszło, tymczasem zjem czekoladę patrząc na zdjęcie tortu xd

@Sofie dziękuję


W ogóle, to ten brokat po paru godzinach na ganache zrobił się jakby intensywniejszy. Albo tak ładnie to świeci pod żarówką xD

@moll super motyw z brokatem, tak niewiele a tak wiele

@Sofie dokładnie! Taki minimalizm na bogato

Wierzch wygląda znakomicie, gratki!

@Pawelvk dzięki! Pierwszy raz pracowałam z ganache, to było bardziej jak polewa, krem byłby chyba jednak smaczniejszy, ale fakt - wygląda fajnie

Szanuję, ale też współczuję.

@Weathervax dlaczego współczujesz?

@moll stania tyle w kuchni :)

@Weathervax tyle to nie, po trochu tylko

3 dni? Układałaś to atom po atomie?

@PanNiepoprawny nie, robiłam stopniowo. Nie dam rady poświęcić jednego dnia na zrobienie od razu wszystkiego, więc dzielę na etapy i robię po trochu. Łatwiej tak się zorganizować

@moll z 5 sekund myślałem że to

Szproty wędzone w słoiku

Szproty wędzone na talerzu

@moll hm? Ktoś jeszcze xdd

@Michumi a zobacz, że wyżej też domino napisał o szprotkach xD

@moll już widziałem haha

A cóż to za ładna posypka?

@Shivaa pyłek brokatowy, taki spożywczy

75094380-b7f9-41ad-bff9-270fb86a4d04

Zaloguj się aby komentować