Komentarze (14)

moll

@Semicolon myślałam nad tym, ale ten moll, przez dwa ly mógłby być mylący dla ludzi spoza uniwersum

splash545

Akurat szarpanej kury nigdy nie robiłem, trzeba by kiedyś spróbować

tyci_koks

@moll jak dobrze, że nie mogę jeść mięsa

Wygląda super!

Robiłam pulled pork dla chłopa kilka razy. Ale czy kurczak wychodzi równie soczysty?

moll

@tyci_koks dlaczego dobrze?


Tak! Dlatego że go dusisz, a nie pieczesz. Za chude mięso na pieczenie pod szarpanie

tyci_koks

@moll bo pewnie zrobiłabym się głodna na sam widok. A jak wiem, że nie mogę to luzik


Może zrobię dla chłopa!

moll

@tyci_koks coś w tym jest


Popieram kulinarne testy na innych ludziach, zrób mu

tyci_koks

@moll przekonałaś mnie xD

LondoMollari

@moll Świetnym patentem na takie klimaty jest garnek ciśnieniowy. Można robić pulled-cokolwiek, nawet bardzo twardą dziczyznę.

moll

@LondoMollari wiem, robiłam w takim

Dlatego wspomniałam o odparowaniu nadmiaru płynu, bo w takim garnku jest mniejszy ubytek wody

Michumi

Można też dać do szarpania reksiowi. Szybko i sprawnie chociaż dosyć duże ubytki

moll

@Michumi to już zależy ile z tego interesu chcesz dla siebie finalnie zachować

Zaloguj się aby komentować