Ostatnio wleciała mi faza na szakszuke. Jakie dodatki lubicie do niej dodawać? Szukam inspiracji

A na talerzu około 700 kcal.

#jedzenie #gotowanie #jedzzhejto #gotujzhejto

48604f86-5c99-4d26-9ec0-0a3a201607f7

Komentarze (26)

pigoku

Kumin i gochuharu. No i cebula oczywiście.

StaryPijany

@Trypsyna papryka, cukinia, oliwki pasuja, moim zdaniem.

Trypsyna

@StaryPijany ooo czarne oliwki. Tego potrzebowałam 😀

Opornik

O, moja solniczka się znalazła

onpanopticon

@Trypsyna ja lubię z pieczarkami

Trypsyna

@onpanopticon Niestety nie cierpię grzybów, w jakiejkolwiek postaci xD

Trypsyna

@koszotorobur więcej dla was

Opornik

@Trypsyna kurek też?

Trypsyna

@Opornik kurki to grzyby, więc tak xd

Opornik

@Trypsyna Więcej dla nas.

c1fd339e-998b-40c4-801c-9b7c1270f252
Trypsyna

@3t3r chodziło mi to po głowie, do przetestowania

koszotorobur

@Trypsyna - chorizo, boczek, kiełbasa, mozzarella, oliwki.

Opornik

@Belzebub proszę o nie przeklinanie, tu nie wypok, do kurwy nędzy

Belzebub

@Opornik nie bądź piz… pipą

koszotorobur

@Opornik - na chuj się trzęsiesz o formę jak najbardziej usprawiedliwionej ekspresji?

Opornik

@Belzebub hola hola, czy ty właśnie chciałeś użyć wulgaryzmu?

Belzebub

@Opornik nigdy w życiu ja nie przeklinam słowo harcerza

mordaJakZiemniaczek

Zartzykowlabym z kostką gorzkiej czekolady 95%, daję tak do chilli con carne

Giban

@mordaJakZiemniaczek Ja ciut kakao po prostu

nxo

@Trypsyna tuńczyk może? I kapary!

Tangas

Najlepszy to merguez. Poza tym, papryka, cukinia, bakłażan, cebula, kumin, kolendra.

Zaloguj się aby komentować