Komentarze (15)

koszotorobur

@RogerThat - znaczy pulpety

xepo

@RogerThat Smacznego

moll

@RogerThat ja bym ugotowała na parze, a potem poddusiła w sosie

RogerThat

@moll hmm. Możesz mi pokazać różnicę, jaka by była w efekcie, bo nie mam pomysłu?

moll

@RogerThat jak wrzucisz surowe w płyn to się zrobią farfocle od mięsa. A jak najpierw ugotujesz na parze to potem w sosie masz zamknięte mięso i "czysto". Za to mniej tłuste niż jakbyś obsmażał


Nie mam żadnego zdjęcia na gotowo niestety

RogerThat

@moll Aa, czaję. No tak, jak kiedyś w samym bulionie gotowałem to widziałem sporo farfocli, to chyba tłuszcz się wytrąca czy białko czy coś.

W sumie dobra uwaga, dzięki.

A.Star

@RogerThat W rym wypadku białko. Tłuszcz pływa na powierzchni

panbomboni

Ja to najpierw w bułce tartej maczam

zed123

@moll @panbomboni @RogerThat Wszyscy błądzicie. Bardzo. Ja bym to wjebał do airfryera! Yaaahooo!

moll

@zed123 a konsultowałeś to z @AdelbertVonBimberstein ?

zed123

@moll On by nas wszystkich wjebał do airfryera. Takiego z okienkiem, żeby patrzeć na nas z rozkoszą.

AdelbertVonBimberstein

@zed123 ja bym frajera do śmieci tam gdzie jego miejsce.

87fbd143-91bb-44db-ab11-eeeed4fc49ba
koszotorobur

@zed123 - czyli do piekarnika

Michot

Do takiej ilości miensa to nawet by mi się nie chciało schylić. Jak robić, to już z zapasem!

Giban

@RogerThat Dobry plan!

Zaloguj się aby komentować