Mielone z serem w środku będą ugotowane w sosie. Zobaczymy, czy wyjdzie.
#gotujzhejto

Mielone z serem w środku będą ugotowane w sosie. Zobaczymy, czy wyjdzie.
#gotujzhejto

@RogerThat - znaczy pulpety
@RogerThat Smacznego
@RogerThat ja bym ugotowała na parze, a potem poddusiła w sosie
@moll hmm. Możesz mi pokazać różnicę, jaka by była w efekcie, bo nie mam pomysłu?
@RogerThat jak wrzucisz surowe w płyn to się zrobią farfocle od mięsa. A jak najpierw ugotujesz na parze to potem w sosie masz zamknięte mięso i "czysto". Za to mniej tłuste niż jakbyś obsmażał
Nie mam żadnego zdjęcia na gotowo niestety
@moll Aa, czaję. No tak, jak kiedyś w samym bulionie gotowałem to widziałem sporo farfocli, to chyba tłuszcz się wytrąca czy białko czy coś.
W sumie dobra uwaga, dzięki.
@RogerThat W rym wypadku białko. Tłuszcz pływa na powierzchni
Ja to najpierw w bułce tartej maczam
@moll @panbomboni @RogerThat Wszyscy błądzicie. Bardzo. Ja bym to wjebał do airfryera! Yaaahooo!
@zed123 a konsultowałeś to z @AdelbertVonBimberstein ?
@moll On by nas wszystkich wjebał do airfryera. Takiego z okienkiem, żeby patrzeć na nas z rozkoszą.
@zed123 ja bym frajera do śmieci tam gdzie jego miejsce.

@zed123 - czyli do piekarnika
Do takiej ilości miensa to nawet by mi się nie chciało schylić. Jak robić, to już z zapasem!
@RogerThat Dobry plan!
Zaloguj się aby komentować