Komentarze (31)
@nobodys gdzie to
@Felonious_Gru chyba raczej powinieneś zapytać - z czego to xD
@TorrentFreak pita, serek grillowany, mięsko, sałatka z fetą, tzatziki, frytki. Wszystko wiem z czego xd
@Felonious_Gru ja pierdolę, przedszkole.
@TorrentFreak jezus, gdzie serwują takie przysmaki?
@nobodys co to, gdzie to?
@rain po płytach chodnikowych i pasach obstawiam na UK
@A_a a po jedzeniu, że to od Turasa
@nobodys o fajne
@nobodys daj mnie to człowiek ja głodna jestem (づ•﹏•)づ
@Sofie Kapibary nie dokarmiamy!
@Nedkely Spale dodatkowe kalorie w wodzie
@Felonious_Gru @KochanekJaroslawaKaczynskiego @rain @Zielczan @Sofie znalezione przypadkowo w necie, niektóre restauracje tak właśnie pakują greckie jedzenie na wynos (ale na Polskę pewnie za mało "fancy" XD)
@nobodys mrkryha tsk kebaba dostał gdzieś w Polsce
znalezione przypadkowo w necie,
@nobodys bylem pewien, ze to zdanie skonczy się wyrazeniem "w smietniku" xD
Ale mięsko nie tak ładne

Aż mi się przypomina to jak się otwierają kebaby w Polsce i ich cykl życia.
Na początku bogate porcje, żeby nagonić klientów, "Czym polska chata bogata!" - > po roku "Olaboga! To mi się nie spina!" + włącza się januszexowa chciwość -> ucinanie kosztów na jakości składników -> stali kebabowi SMAKOSZE-NEOFICI (O JKIM JA JESTEM PRAWDZIWYM, WYTWORNYM DONER GUSTEM, GDZIE MÓJ KEBAB DAWAJ MORDO) , kręgosłup knajpy odchodzą -> mniejsze porcje i mniej sosów, żeby jeszcze uciąć koszty -> casualowi klienci z jałowym podniebieniem i kebabowi rookies zaczynają psioczyć na lokalnego kebaba -> zamknięcie knajpy "Ale jak to, co poszło nie tak?! Miliony pytań bez odpowiedzi" - > Kebabowa pustynia na ośce <przelatujący kulka-krzak.png> -> po pół roku jakiś Janusz wietrzy biznes kebabów w tej samej okolicy <wąs Janusza się trzęsie.gif> -> bogate porcje..
@maly_ludek_lego Ja jak zobaczyłem porcję w tamtym roku to się pozytywnie zaskoczyłem. Chodzi o miejsce "miejski kebs" w Szklarskiej Porębie. Jakość też 10/10, a że różowa nie lubi wielu składników to zrobili jej smacznego bydlaka z samej buły i mięsa XD
@maly_ludek_lego czyli gdyby nie wysokie podatki i opłaty to jedzenie byłoby lepsze
@dwaplusdwatocztery taki wuj jak słonia nos- możesz mieć kebsa z baraniny z sosem i surówką ze świeżych warzyw. kebab king - tłuste, niemaczne, małe surówki, nieświeże warzywa
możesz kupić kebsa przy zjeździe z s17 na otwock - chgw z czego to mięso, obrzydliwa surówka- kupuj tam jeśli masz wybór - kebab albo śmierć głodowa
Tak często wygląda kebab w UK
@madhouze chyba na obrazku a nie w UK..
Przeważnie kebab w UK:

@Admast79 zamów mix grill
@nobodys Obrazek z cyklu jak zrobić żeby tanie jedzenie wyglądało dobrze. U mnie w okolicy jest knajpa która robi takie boxy meksykańskiego żarcia. Wygladaja ładnie a w smaku najtańszy syf.
Takie coś jest w fabryce norblina
Za mało zielonego i za dużo tuczącego, ogólnie wygląda jak koryto dla grubasów.
@TorrentFreak
koryto dla grubasów
Idealnie, poproszę
Komentarz usunięty
@TorrentFreak Teraz rozumiem frustrację w komentarzach - za dużo zielonego a za mało mięsa. Może kiedyś wejdziesz na dobrą drogę szczęścia ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
@nobodys korfu / kavos - pita, karkówka z grila, frytki, tzatziki - niebo w gębie palce lizać rteustrant cuisine - pita grecka w cenie polskiej - około 4euro
Zaloguj się aby komentować
