#heheszki #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu


Taki jeden chłop z krainy ziemniakiem płynącej.
#heheszki #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu

Zaloguj się aby komentować
#niemoje #pasta
>bądź na uczelni
>pójdź do starego wydziału z kumplem
>zauważ dwie dziewczyny, wprawdzie z żadną nie gadałeś, ale kojarzysz z twarzy
>jedna jest 10/10, cała cymes, milutka i chyba wolna
>czekajcie na otwarcie auli im. prof. Gąbki i gadajcie sobie
>znaczy się większość mówi kumpel
>ogarnij, że powinieneś powiedzieć coś zabawnego i bystrego
>nad wejściem do sali wisi zegar z kukułką i wahadłem
>"a więc wahadło... wiecie, że jego częstotliwość to nic innego jak jeden przez okres, a jako płeć żeńska to oczywiście znacie się na innym okresie"
>patrzą na mnie lekko zmieszane i wystraszone
>jest tylko gorzej
>pointa wchodzi jak perełka po długim gorącym dniu
>zacznij świstać z powstrzymywanego śmiechu wskutek wlasnego żartu
>morda czerwona jak Jelcyn u końca kadencji i też nie panujesz nad nogami
>dziewczyny patrzą na ciebie i powoli wychodzą, kiedy leżysz na podłodze i odgrywasz kompilację śmiechu Waldka Kiepskiego przez twój nieudolny pik komedii
>kumpel wściekły, że przez ciebie nie zapuści mrówkojada
>obsmarkaj się i tak, pisząc to
Zaloguj się aby komentować
#koty #poniedzialek #smiesznekotki #smieszneobrazki #mainecoon
I znowu do fabryki smrodu

Zaloguj się aby komentować
Kolejny weekend i kolejna picka wjechała.
Jutro wjedzie kolejna, dla odmiany bianca, creme fraiche właśnie się robi.
#pizza #pieczzhejto #gotowanie #hejtopizza #pieczenie


@Jan_Pawunon_von_Bonk elegancko zwęglona, smakuwa men
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Ej masz może paruwe?
#smieszneobrazki #smiesznepieski #smieszneobrazki #heheszki #psy

@Jan_Pawunon_von_Bonk

@Jan_Pawunon_von_Bonk
Zaloguj się aby komentować
#memy #histomemy #smieszneobrazki #klasyka

Zaloguj się aby komentować
Then the winged hussars arrived!
Zaloguj się aby komentować
@tankowiec_lotus Za czasów inwazji mongolskiej to Moskwa była ówczesnym odpowiednikiem Muchosrańska.
@PuriPuriPrisna no ale technicznie
@tankowiec_lotus Technicznie to 300 lat temu przed inwazją Mongołów pewnie i jakiś ugrofiński Samojed z żółtą mordą przechodził obok i włożył kij w lokalne mrowisko, żeby parę chrabonszczy wydłubać, a mu odpowiedzieli, że jedynym chrabonszczem tutaj to jest on.
Zaloguj się aby komentować
Gdy babcia się pyta kto chce dokładkę pierogów. #koty #pokazkota #kitku #mainecoon #smiesznekotki

Wytarmoś kicioszka proszę
Zaloguj się aby komentować
Ale go wykręciło a człowiek usiądzie na chwilę krzywo i umiera kilka dni na ból pleców.
#kitku #koty #pokazkota #smiesznekotki #mainecoon #smiesznezwierzaki

@Jan_Pawunon_von_Bonk wiadomo ze koty sa cieczą
Zaloguj się aby komentować
Przyjemnie wygląda tag #cyberpunk2077 bez stada tych faszystowsko-pijackich fanbojów jak pablo, kazak, tarkaz.
Oby się to utrzymało.
Zaloguj się aby komentować
Tydzień temu wpadła znajoma co ma celiakie która zarzuciła wyzwaniem. Picka bezglutenowa która będzie wyglądać i smakować jak taka napędzana potęga glutenu. Szybkie rozeznaniem i mój diller mąki ma dostępną mieszankę bezglutenową. Caputo fioreglut. Kolejne wybadanie terenu i wygląda na to że nie trzeba fermentować ciasta dniami. Tak naprawdę lecisz przepisem z pudełka. Trochę przerażała hydracja bo 80%. I tak mieszanie tego ciasta ręcznie to byłby dramat. Tak się kleiło, wyglądało jak gips i tak też się zachowywało. Ale kitchenaid dal radę. Przed formowaniem kulek poleciało na balkon gdzie były 2 stopnie. Po ponad godzinie trochę stężało i przy pomocy oliwy udało się bez dramy ulepić kulki które profilktycznie zawinąłem jak cukierki bo bałem się że nie dam rady wyciąganąć je z pudełka. Cukierki poza jednym się rozwiązały więc wyszła jedna kula i trzy walce xd. Finalnie udało się ulepić placki ale kurde to było wyzwanie. Ciasto tak się rwało że od razu formowałem je na łopacie. Niewiele brakowało a bym użył rollera do twarzy różowej jako małego wałka. Ale się udało, wypiek dość długi aby ciasto złapało chrupkości. Wynik taki że jakbym nie wiedział że to bezglutenowe ciasto to bym pomyślał że komuś coś nie do końca wyszło ale pkzza nadal lepsza niż w większości pizzerii. Nawet nie mam za wiele zdjęć tak szybko znikała. I jak zawsze nduja wygrywa plebiscyt dodatków.
#pizza #hejtopizza #gotowanie #bezglutenu





@Rozpierpapierduchacz sam bym teraz ojebał takiego placka
Zaloguj się aby komentować
Dziwne kitku ale pierunek leci
Szalom Alehem fajne pejsy
@Jan_Pawunon_von_Bonk super kitq!
Zaloguj się aby komentować
@hejto czy jest jakaś szansa na zmianę nicku?
@Jan_Pawunon_von_Bonk Możemy się dogadać. Napisz priv.
Zaloguj się aby komentować
Człowiek specjalnie z rana wstaje aby ulepić ciasto na pizze sylwestrową.

#sylwesterzhejto
Zaloguj się aby komentować
Za kazdym razem jak robie chleb na semolinie to lubi tak popękać jakby był kupiony w jakiejś ultra rzemieślniczej piekarni.

Osobiście preferuję żytnie chlebsy. Od tego jednak ciężko było by mnie odciągnąć
@Jan_Pawunon_von_Bonk Tę pęknięcia smakują najlepiej
@tptak nie, zawsze do dołu ale też formując kulkę używam takiego samego protokołu jak przy robieniu kulek do pizzy więc szew praktycznie nie istnieje.
@parabole kiedy bylem zafixowan na żytnich ale przeszł mi jak dostałem gar żeliwny. Teraz tylko leci vermont i drugi raz taki na durum bo mam kilka kg semoliny włoskiej.
Zaloguj się aby komentować
No elo
Zaloguj się aby komentować