Za kazdym razem jak robie chleb na semolinie to lubi tak popękać jakby był kupiony w jakiejś ultra rzemieślniczej piekarni.
c70d7f04-d878-4e52-b273-6578e7bda232
Jan_Pawunon_von_Bonk

Kurde faja nie idzie zalaczyc fotki w formacie heic

tptak

Pieczesz szwem do góry?

mejwen

@Jan_Pawunon_von_Bonk najgorze jak taki ładny i pachnący wychodzi, bo się chce zjeść na raz xD

NiebieskaGumaBalonowa

@mejwen mozna jesc. Jakby ZBog nie chcial, zebys zjadl na raz to by go takiego fajnego i pachnacego nie zrobil

parabole

Osobiście preferuję żytnie chlebsy. Od tego jednak ciężko było by mnie odciągnąć

Bichau69Miauek

@Jan_Pawunon_von_Bonk Tę pęknięcia smakują najlepiej

Jan_Pawunon_von_Bonk

@tptak nie, zawsze do dołu ale też formując kulkę używam takiego samego protokołu jak przy robieniu kulek do pizzy więc szew praktycznie nie istnieje.

@parabole kiedy bylem zafixowan na żytnich ale przeszł mi jak dostałem gar żeliwny. Teraz tylko leci vermont i drugi raz taki na durum bo mam kilka kg semoliny włoskiej.

Zaloguj się aby komentować