Komentarze (25)
@damw Nie kuś k⁎⁎wa, sera nie mogę
@Rozpierpapierduchacz w sensie że twarogu też?
Tu nie ma półśrodków
@damw nie mam w domu, a zjadłbym takiego tosta, albo nawet 17
@PlatynowyBazant20 lepiej nie mieć
@PlatynowyBazant20 zawsze możesz się do kogoś (kto ma) wprosić na wizytę
@damw dwubiegunówka
@damw are you me? Właśnie przechodzę fazę nie jedzenia po jedzeniu ciągle (w pracy) przez 2 miesiące. Wcześniej nie jadłem kilka lat.
@Opornik Miałem to samo, ale u mnie to trwało znacznie dłużej z tym jedzeniem xD
@ArmandoNumber5 @Opornik mam nadzieję, że przerwałem wam fazę bez tostów xD
@damw Nah, może za rok znowu zjem
@damw Nie bo czas się zabrać za zbędne kg.
Właśnie kupiłem chleb tostowy po 6 miesiącach XD to znak od Hejto
@NooT przed czy po zobaczeniu obrazka?
@damw przed, właśnie wróciłem do domu i zobaczyłem Twój wpis
@NooT same here, to znak!
@damw u mnie jest właśnie faza na używanie
@damw u mnie nie używanie i boje się wracać bo później ciężko rzucic
@damw Jak gofrownica, blender kielichowy i czasem wok
@mannoroth ło panie, wok? przecież to specjalną indukcję trzeba mieć do tego. Albo "speszyl" gazową
@damw wystarczy jeden prosty trick ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cokolwiek wpierdolisz do opiekacza jest zjadliwe, a czasami nawet smaczne
@damw Niestety do tej teflonowej powłoki przykleja się i zapieka ser. Potem go zeskrobujesz, ale nawet jeśli to drewniana łopatka, to trochę tego teflonu czy co to jest to czarne, odkrusza się, a potem to już idzie. Ciągle kruszą się kolejne płatki i przyklejają do tosta. I zjadasz mikroplastik czy teflon czy co to jest to czarne. Mikroplastik dostaje ci się do tętnic i krąży po organizmie, a potem odkłada się na ściankach naczyń krwionośnych. Zator. Koniec.
@Lemon_ Dlatego należy używać jednego urządzenia, który ten proces ma już za sobą xD
@Lemon_ żeby nie zeskrobywać tego sera, bo to trochę uciążliwe i jak również wspomniałeś niezdrowe, to stosuję papier do pieczenia
Zaloguj się aby komentować
