@zed123 W tej perspektywie, to wędlina na górze.
Ale jakby to był inny ser, to sprawa jest dyskusyjna.
Jeśli wędzony ser, to na górze.
Jeśli szwajcarski, to kwestia sporna, ale ser raczej na dole.
Jeśli oscypek, to ser na górze.
Mozzarella na górze - wiadomka!
Jeśli topiony, to lepiej sama wędlina.
Jeśli parmezan, to w ogóle niekoniecznie.
Koryciński na dół.
Edam? Wcale, chyba że robisz z tego tosta, wtedy bez różnicy. No chyba, że dasz też natkę z pietruszki, ale wtedy najpierw ser, potem natka, potem wędlina
Królewski? Wtedy sprawa rozbija się o ewentualnego pomidora. No bo jeśli z pomidorem, to wędlina, ser, pomidor. Ale jeśli bez pomidora, to najpierw ser, potem wędlina.
A TAK W OGÓLE, CO TO ZA POMYSŁ, ŻEBY TAK MIESZAĆ LUDZIOM W GŁOWACH??