Zdjęcie w tle
Trismagist

Trismagist

Fenomen
  • 109wpisy
  • 1490komentarzy
#zalesie
Niby biuro, niby inteligentni ale jednak instrukcja nie była dostatecznie jasna.
ae708cbd-a1c1-4890-a6ce-8ae593495362
MaMajk

Na załączonym obrazku widać właśnie, że ktoś czytał instrukcję ;) Taki nowy filtr należy na kilka minut zanurzyć w wodzie przed montażem w dzbanku, a następnie 2 pierwsze dzbanki wylać. (Tak było na filtrach BRITA, teraz mam Dafi i tam nie ma nic o zanurzaniu)

Tangas

Przecież tak trzeba zrobić w celu aktywacji filtra.

Trismagist

Ale żem wywołał dyskusję.

Zaloguj się aby komentować

Zostań Patronem Hejto i odblokuj dodatkowe korzyści tylko dla Patronów

  • Włączona możliwość zarabiania na swoich treściach
  • Całkowity brak reklam na każdym urządzeniu
  • Oznaczenie w postaci rogala , który świadczy o Twoim wsparciu
  • Wcześniejszy dostęp, do wybranych funkcji na Hejto
Zostań Patronem
#gif Wiedziałem żeby nie jeść tego ostrego kebsa.
befa445a-dff3-4348-bf48-879dbd1a9207
Half_NEET_Half_Amazing

ja nie wiem co wy macie z tym sraniem po kebsach…

wiatraczeg

@Half_NEET_Half_Amazing Najprawdopodobniej akcja wyglądała tak, że OP szedł sobie po spotkaniu, a nie będzie wydawać przecież szlachta na żeberka w piwodajni 70 zł!


Pomys spanauy, kebab na cienkim i sosiwa na bogato ostrego.


Budzi się dnia następnego i ma kac moralny, bo chce mu się srać, ale to boli tak bardzo, że ma dylemat. Czy ma zemdleć na kiblu z bólu czy pozostać świadomy i bólem brzucha jeszcze przez maksymalnie godzinę.


Zamiast tych gównianych kebabów po, gdzie kula mocy ma 30% mięsa rzeczywiscie, dużo lepiej zrobić dobry obiadek przed spożywaniem alkoholu.


Najlepiej to w ogóle nie pić i nie jeść tego syfu. Od tego chłamu dostaje się naczyniaków nerek i polipów jelita grubego.

vredo

@Trismagist A to tak się robi śmiejżelki, hejto nie tylko bawi ale też uczy

Knur

Jest 4:52, ja siedze na kiblu i mam to samo przemyslenie

Zaloguj się aby komentować

kodyak

Przypomniało mi się anegdotka z ja ruski kremlinki.

Jakos rusek był torturowany przez ruskich milicjantów. Jak zeznał w skardze już powiedział że nie ma co robić afery i że on wszystko podpisze a ci dalej go bili i torturowali aby się przyznał.

Zaloguj się aby komentować

#gif #zakazdymjebanymrazem
8ba5ccf6-f9bf-4553-a550-3ec71392ca31
LordWader

@Dalmierz_Ploza Nie, że płaska jak deska bez arbuzów.

prosto_w_srodek_dupy

@Trismagist no i dziękuję, no i cześć

micin3

@Trismagist Jakby kogoś interesowało coś, co pewnie większość wie - waga i kolor. Jaskrawo-zielony lub blado-zielony arbuz jest niedojrzały, zbyt wcześnie zerwany. Im żółtszy, im mniej "kontrastu" między paskami, im ogólnie mniej apetycznie wygląda z zewnątrz - tym słodszy.


A i jako ciekawostkę podam, że stare baby jebać prądem, one zawsze wiedzą lepiej., Jak im to co wyżej mówiłem to patrzyły jak na idiotę, kupowały niedojrzałe u mnie na targu i przychodziły następnego dnia z pretensjami „co za gówno im sprzedałem” (przez co z ojcem w ogóle przestaliśmy arbuzami handlować) XD

Felonious_Gru

@micin3 to nie mogliście tydzień później zerwać?

micin3

@Felonious_Gru Nie wiem jak wylazłeś z czarnejlisty, ale skoro już masz haki to nie będę fikał i odpiszę grzecznie - my nie zrywaliśmy, gdyż arbuzy w Polsce to w większości import, my sprzedawaliśmy na targu owoce i warzywa. Nie nasze, ale pokupowane od rolników - oni przywozili nam lub na większą giełdę pod miastem, my pakowaliśmy wszystko (ziemniaki, pomidory etc.) na busa i sprzedawaliśmy w mniejszym mieście.


Dlatego nie, nie mogliśmy ich ani później zerwać, ani wybrać wyłącznie dojrzałe (bo brało się paletą całą) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Zaloguj się aby komentować

Następna