#mollgotuje #pytanie
#mollgotuje #pytanie
Komentarze (34)
Golonka, BLE
@Fen ale w ogóle czy tylko te z indyka?
@moll wszystkie!!! To ma jakieś rodzaje!?!?! Gdzie mój miotacz ognia?
@Fen ogólnie golonki to są ze świni, w przypadku indyka golonka to odpowiednio przycięte podudzie (pozbawione tego kawałka, gdzie praktycznie tylko kość, skóra i ścięgna)
@moll jako że na potrawy z serem reaguję jak heroinista na działkę to zaznaczam w ciemno odpowiedź z serem
@entropy_ ok
@moll słuchaj ciotka, a nie chcesz może zrobić dań lekkostrawnych beztluszych o zmniejszonej zawartości aodu cholesterolu, bez smażenia ? XD
@wiatraczeg mam Ci podać szklankę wody? xD w ramach większego zaangażowania mogę wodę najpierw zagotować, a potem schłodzić
@moll to i tak lepszy jeden przepis niż żaden
@wiatraczeg XD
Golonka albo ananas, ciężkie się trafiło...
Zrób jakiegoś schaboszczaka z kapustką, albo pożarski z buraczkami, a nie wymyślasz komplikujesz!
@eloyard same proste rzeczy. I mniej roboty niż przy pożarskim
@moll naleśniki xD mam ochotę na naleśniki xD
@Sweet_acc_pr0sa też bym zjadła, ale smażyć nie lubię xD
@moll ja jestem sam to zrobie tylko dla siebe xD duzo smażenia nie będzie xD
@Sweet_acc_pr0sa zrób jednego więcej dla mnie xD
@moll do jeleniej Góry to masz chyba nawet dalej jak do warszawy xDDDD
Ale serio podeślij linka do przepisu na naleśniki xd
@Sweet_acc_pr0sa o wiele xD ale cytując klasyka - spakuj do paczkomatu
@moll O A przepisy. Dwa obiady trzeba będzie zrobić.
Co to za moda, żeby deser mieszać z daniem głównym...
@Giban że ananas to deser? XD
@moll I to jeden z moich ulubionych! Czasem kupię całego i żre aż mnie morda boli xD
@Giban Ty zjadasz ananasa on zjada Ciebie xD
@moll Niska cena :p
@moll where mielone?
@Big__lebowski wyszły xD
@moll comedy genius wjeżdża

@moll bardziej grażyniasto się nie dało :DDDD
weź jakieś niespotykane frykasy a nieee
@Michumi ma być grażyniasto
Ma być smacznie i w miarę prosto do zrobienia. Tyle. Ja do tego nie dorabiam większej ideologii
@moll a wyżej ktoś narzeka, że komplikujesz
apropos golonki to bym takom z pieca chrupiącą zjad ze świni zwykłej nie indyczej
@Michumi bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził xD
Zawsze ktoś marudzi - ten co siedzi w kuchniach narodowych, czemu nie wrzucam dań z kuchni X albo Y. Ktoś jest na keto - czemu i jak śmiem nie-keto. Ktoś ma pierdolca i nie lubi jakiejś kuchni albo składnika - zajebię ciebie i całą twoją rodzinę za ten talerz. Ktoś kto w ogóle nie gotuje narzeka że wszystko mu za trudne, albo on nie zna połowy przypraw jakie podałam, za to dla zawodowego kucharza moje przepisy to kpina, bo on robi trudniejsze rzeczy.
Ogólnie z tego co widzę, to ludzi pojebało i jest coraz mniej tolerancji na to, co ktoś inny pokazuje na swoim talerzu
@moll ale wiesz, że ja żartowałem
raz coś tylko strasznego wrzuciłaś chyba o ile pamiętam
@Michumi nie wiem xD
A to co jakiś czas jestem posądzana o trucie bliźnich
Zaloguj się aby komentować