Komentarze (13)
W sumie nie ma się do czego przysrać, ale jakbym musiał to podmieniłbym ryż na makaronik smażony
@DirtDiver akurat to danie wolę z ryżem. Robiłem je wielokrotnie na różne sposoby i bardziej siedzi mi ryż ale to wiadomo, kwestia indywidualna 🍻
@WalIy doprawiłeś na ostro?
bo już mnie ślina kapie na sam widok
@skorpion trochę, bez przesady, nie mam od jakiegoś czasu woreczka żółciowego i nie mogę już szaleć z ostrym tak jak kiedyś 🥺
@skorpion Też jestem ciekaw czym ostrość jest podkręcona
@WalIy
nie mogę już szaleć z ostrym tak jak kiedyś
(づ•﹏•)づ
@WalIy Przepis dej, ładnie proszę.
@dez_ https://schoolofwok.co.uk/tips-and-recipes/sichuan-chicken
Powiedzmy, że to ten przepis. Lekko go zmodyfikowałem pod to co akurat miałem w lodówce, np. schab zamiast kurczaka ale to jest baza
@WalIy Czyli tak naprawdę to jest syczuański kurczak po polsku, czyli zrobiony z wieprzowiny.
@Lemon_ dokładnie, to odwrócona wersja schabowego z piersi kurczaka 🙃
@WalIy wygląda za⁎⁎⁎⁎scie

Taguj #slodkijezu
@WalIy skąd wziąłeś psa?
Zaloguj się aby komentować
