Komentarze (19)

splash545

@moll łoo jaki expresik No i jak zwykle te Twoje cycki to ładnie wyglądają

moll

@splash545 ustawiam autopublikację wpisów na blogu, pot tylko kopiuję linki

splash545

@moll taka cwana jesteś

moll

@splash545 pewnie! Jeśli uda mi się napisać kilka to tak szybciej i nie zapominam o publikacji. I co w jakiej kolejności

splash545

@moll a jak tam z tą sałatką?

moll

@splash545 w kolejce

splash545

@moll wiecznej (° ͜ʖ °)

moll

@splash545 coraz krótszej, nie narzekaj!

splash545

@moll gdzież bym śmiał! Ja tylko spytałem

Mr.Mars

@moll Czyli dzisiaj od rana indyk będzie za mną chodził.

moll

@Mr.Mars to duży ptak, będziesz się wyróżniał z tłumu z takim towarzyszem!

CzosnkowySmok

@moll to jest taki przepis od którego zacząłem przygodę z piekarnikiem.


Dla bardziej leniwych.


Weź mięso

Włóż do naczynia z przykrywką

Dodaj sól i pieprz (i co tam lubisz)

Zamknij naczynie

Piecz w piekarniku 3h w 110 stopniach

moll

@CzosnkowySmok dla jakiej gramatury mięsa? W takiej temperaturze nie wszystko przepieczesz w 3h

CzosnkowySmok

@moll jak dużo mięsa to 4-4.5h

Ale to musi być już ponad 1kg

VonTrupka

W tym tempie to nie będziesz miała co pichcić pod koniec tygodnia (☞ ゚ ∀ ゚)☞

moll

@VonTrupka to pichciłam kilka tygodni temu xD

VonTrupka

@moll a więc zatoczyłaś już koło (¬‿¬)

moll

@VonTrupka raczej kręcę bączki xD trochę bieżącej trochę starej produkcji

Zaloguj się aby komentować