Nie chce tu wskazywać nikogo z imienia i nazwiska, ale muszę spełnić swój obywatelski obowiązek.

@niebylem @onpanopticon

#pletwalztwarogu

977fb16f-d3a7-4712-9db0-3b19a39d7ec4

Komentarze (13)

Kari28

@owczareknietrzymryjski zlituj się.. trzymam się od tego na min. 10 metrów

niebylem

@owczareknietrzymryjski nie chciała nawet spróbować

AdelbertVonBimberstein

@Half_NEET_Half_Amazing to jest bardzo pyszne

Half_NEET_Half_Amazing

@AdelbertVonBimberstein 

wiem bo jadłem

Kari28

@AdelbertVonBimberstein @Half_NEET_Half_Amazing

045db3f9-f2eb-4ea1-b162-3825f76c3ebd
Half_NEET_Half_Amazing

@Kari28 

przepraszam bardzo

wy tu żrecie twaróg z zumpkami chińskimi

takie rzeczy jak smażony ser nie powinny wzbudzać emocji

onpanopticon

@AdelbertVonBimberstein pszny jest. Tylko ja bez kminku, bo nie lubię. Polecam zrobić na ziołowo, albo czosnkowo.

Kari28

@Half_NEET_Half_Amazing kwaróg z patelni!?!? jedyny smażony ser jaki jestem w stanie zrozumieć to halloumi i to:

1762c76d-36c0-4920-97a1-9f790fe623f4
Half_NEET_Half_Amazing

@Kari28 

nie wiem co to te całe halumi

tego wariata polecam

42a5d7d0-47a3-4950-ac6d-f00979c0eead
Kari28

@Half_NEET_Half_Amazing pierwszy raz jadłam takie coś kilka miesięcy temu. Smakuje bardziej jak serek topiony. Nie brałabym tego pod kategorię „smażony twaróg”.

onpanopticon

@Kari28 Zależy jak smażysz twaróg i jaki masz twaróg. Normalnie da się tak usmażyć, że wychodzi serek topiony, tylko trzeba też żółtka dodać. Zwyczajnie jedno drugiemu nierówne, bo to jak z cebulą, możesz sparzyć, możesz zdusić, możesz zwyczajnie usmażyć, mocno, lekko. To jest przecież zwykły ser i co z niego wyjdzie zależy od robiącego. A to co wysyła @Half_NEET_Half_Amazing to jest gotowa wersja najprostszego przepisu i normalnie masz taki właśnie serek. Ja sobie z tego robie różne smaki i w rezultacie dostaję coś na zasadzie serków z hochlandu

Zaloguj się aby komentować