Nie chce tu wskazywać nikogo z imienia i nazwiska, ale muszę spełnić swój obywatelski obowiązek.
@niebylem @onpanopticon
#pletwalztwarogu

Nie chce tu wskazywać nikogo z imienia i nazwiska, ale muszę spełnić swój obywatelski obowiązek.
@niebylem @onpanopticon
#pletwalztwarogu

@Kari28 wrzuć zdjęcie

@owczareknietrzymryjski zlituj się.. trzymam się od tego na min. 10 metrów
@owczareknietrzymryjski nie chciała nawet spróbować
@Half_NEET_Half_Amazing to jest bardzo pyszne
@AdelbertVonBimberstein
wiem bo jadłem
@AdelbertVonBimberstein @Half_NEET_Half_Amazing

@Kari28
przepraszam bardzo
wy tu żrecie twaróg z zumpkami chińskimi
takie rzeczy jak smażony ser nie powinny wzbudzać emocji
@AdelbertVonBimberstein pszny jest. Tylko ja bez kminku, bo nie lubię. Polecam zrobić na ziołowo, albo czosnkowo.
@Half_NEET_Half_Amazing kwaróg z patelni!?!? jedyny smażony ser jaki jestem w stanie zrozumieć to halloumi i to:

@Kari28
nie wiem co to te całe halumi
tego wariata polecam

@Half_NEET_Half_Amazing pierwszy raz jadłam takie coś kilka miesięcy temu. Smakuje bardziej jak serek topiony. Nie brałabym tego pod kategorię „smażony twaróg”.
@Kari28 Zależy jak smażysz twaróg i jaki masz twaróg. Normalnie da się tak usmażyć, że wychodzi serek topiony, tylko trzeba też żółtka dodać. Zwyczajnie jedno drugiemu nierówne, bo to jak z cebulą, możesz sparzyć, możesz zdusić, możesz zwyczajnie usmażyć, mocno, lekko. To jest przecież zwykły ser i co z niego wyjdzie zależy od robiącego. A to co wysyła @Half_NEET_Half_Amazing to jest gotowa wersja najprostszego przepisu i normalnie masz taki właśnie serek. Ja sobie z tego robie różne smaki i w rezultacie dostaję coś na zasadzie serków z hochlandu
Zaloguj się aby komentować