Może i wypiłem butelkę wina co więcej kosztuje niż ten nóż ale spróbuje go uratować. kiedyś mój ulubiony ale ociec zaczął ostrzyć bo tempy.


#noze #upomidora #kuchnia

206d108b-53eb-48da-b9b2-12f237c84ee8

Komentarze (24)

bartek555

@UmytaPacha co moze pojsc nie tak

SUM

@UmytaPacha To nie chcesz wiedzieć jak mosty się budowało. xD


A przy tej maszynie nie da się sobie zrobić krzywdy.

SUM

@bartek555 Że po5 minutach mi się znudzi?

SUM

@UmytaPacha Tym co ja mam? Jak? Napisz będę uważał

bartek555

@SUM tak, nie chcialbym zebys sie nudzil

SUM

@bartek555 No ale to nie odcinek happy tree friends tylko ja szukający atencji

SUM

@UmytaPacha Tak liczycie, że conajmiej palec stracę to w całości.

630b8593-027c-4785-adbe-4a4880c88f9f
bartek555

@SUM no dobra, ale tak teoretycznie. czysto teoretycznie. dalbys rade sobie uciac opuszek palca?

SUM

@bartek555 ale po co?

bartek555

@SUM no tak wlasnie teoretycznie tylko,

czy ten noz jest odpowiednio ostry?

SUM

@bartek555 No jest tępy xD

SUM

@UmytaPacha ała tyle to nie i co miałbym go ugotować czy marynować póżniej xD

Neq

@SUM kupiłem sobie taką ostrzałkę na TEMU i to jeden z najlepszych zakupów jakie dokonałem. 3-stopniowa. Do podostrzenia na szybko jak znalazł. Dałem chyba niecałe 6 złotych.

3t3r

@SUM wiekszosc tych ostrzalek wyszczerbia ostrze niestety.

SUM

@3t3r po polerce też wystrzępione?

Neq

@3t3r jeśli to może ceramiczne to tak

3t3r

@SUM one zazwyczaj za szybko sie obracaja przez co usuwaja za duzo materialu na raz i nie tak rowno jak reczne ostrzenie. Ale ciagle spelniaja swoje glowne zadanie czyli ostrza

Podobno najgorzej jak masz noz z dosyc miekkiej stali.

3t3r

@Neq ceramicznych bym nawet w tym nie probowal

Zaloguj się aby komentować