Nie poletzam.
P.S. Instrukcji żadnej oczywiście nie czytałam, bo to słabych.
EDIT: Ale mięso wyszło dobre
#gotowanie


@GazelkaFarelka to pomówienia!
Ja tylko narzekałem, że mi nigdy pieczywo nie wychodzi
@Felonious_Gru pisałam z napleta
@GazelkaFarelka mięso chociaż zjadliwe wyszło?
@moll jeszcze się dopieka, tym razem bez papieru
@moll dobre! mięciutkie
@GazelkaFarelka ładnie wygląda
@moll Jestem szczerze mówiąc zdziwiona, zazwyczaj pieczone mięso wychodzi mi jak podeszwa. Zawsze wydawało mi się że te polędwiczki są twarde i nigdy tego nie jadłam, ale ostatnio spróbowałam u siostry na święta i mi posmakowało.
@GazelkaFarelka polędwiczki są pyszne, delikatne
@moll jak je się kroi, to tak się ciągną trochę i wygląda to z boku jakby były twarde i trzeba się było z tym mięsem siłować a potem żuć długo i to mnie jakoś odstręczało
@GazelkaFarelka bo to długie włókna. Lubię polędwiczki. Pieczone, albo duszone w sosie kurkowym
@moll zrobiłam sos porowy do tego, również przepisu od mojej siostry, bardzo dobry
@GazelkaFarelka to daj!
Bo ja zwykle polędwiczki kroję w plastry, obsmażam wszystkie i dopiero duszę w sosie. Nie podaję sosu do pieczonej
@GazelkaFarelka bardzo ładnie!
Możesz używać papieru tylko musisz przyciąć go krócej żeby nie miał kontaktu ze spiralą.
Czyli @Felonious_Gru ma rację bo wrzuciłaś kolejny kulinarny sukces...
Zaloguj się aby komentować