SUM
★Gruba ryba
Jeszcze godzina wędzenia conajmniej a potem część parzenie a druga podpiekanie. Ech koło 1 skończę.
#upomidora #wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto #jedzenie

Jeszcze godzina wędzenia conajmniej a potem część parzenie a druga podpiekanie. Ech koło 1 skończę.
#upomidora #wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto #jedzenie

@SUM - warty trud!
Tyle to jutro zjesz
@Pawel45030 4 kg
@SUM piękne pętka
@splash545 Któreś z tych jest Twoje
@splash545 Parzenie teraż części

@SUM no wygląda naprawdę dobrze
@splash545 rano jeszcze podwędzę na zimno bo przenie wpływa pozytywnie na konsystencje kiełbasy ale aromat trochę znika
@SUM to już na pewno zrobisz tak, że będzie dobrze
Zrób jakieś „rozdajo”! Nie godzi się żeby społeczność śliniła sie od tak na takie frykasy! ¯\_(ツ)_/¯
@AndrzejZupa To jest finał rozdajo
Zaloguj się aby komentować