Jeszcze godzina wędzenia conajmniej a potem część parzenie a druga podpiekanie. Ech koło 1 skończę.


#upomidora #wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto #jedzenie

de5fffa0-b950-4faa-816b-67a9e8e05bd8

Komentarze (12)

splash545

@SUM piękne pętka

SUM

@splash545 Któreś z tych jest Twoje

SUM

@splash545 Parzenie teraż części

b62173e1-268a-4ca8-8e1a-3a663f2f4019
splash545

@SUM no wygląda naprawdę dobrze

SUM

@splash545 rano jeszcze podwędzę na zimno bo przenie wpływa pozytywnie na konsystencje kiełbasy ale aromat trochę znika

splash545

@SUM to już na pewno zrobisz tak, że będzie dobrze

AndrzejZupa

Zrób jakieś „rozdajo”! Nie godzi się żeby społeczność śliniła sie od tak na takie frykasy! ¯\_(ツ)_/¯

SUM

@AndrzejZupa To jest finał rozdajo

Zaloguj się aby komentować