Komentarze (33)

Lubiepatrzec

Tak zwany "zapas materiałowy" 😉

bartek555

@Lubiepatrzec tzw zlom ;)

myoniwy

testy na zywym miesie.

Konstruktora ugrillujecie żeby drugiego egzemplarza nie zbudował?

bartek555

@myoniwy nie badz niemily

VonTrupka

@bartek555 no ale co jak będzie wychodzić nonstop przypalone? ( ͠° ͟ʖ ͡°)


to jeśli nie konstruktora, to kucharza? (´・ᴗ・ ` )

vinclav

Czym to jest zasilane, to elektryczny?

vinclav

@bartek555 kiedy będzie #bartek555gotuje ?( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)

bartek555

@vinclav nigdy, bo bartek to jest tylko w jedzeniu dobry

GrindFaterAnona

@bartek555 ładnie się będzie nagrzewał. ech ale bym coś zgrillował

Spider

@bartek555 Nie pospadają Wam te grillowane węgorze jak bujnie porzadniej łajbą?

Spider

@bartek555 W razie "w" biorę tego spalonego xp

Half_NEET_Half_Amazing

@bartek555

brakuje tylko turbo na kominie

btw ile to może ważyć?

bartek555

@Half_NEET_Half_Amazing a nie wiem, zurawiem targalismy, a potem na kolkach jechal. mysle ze 100kg to spokojnie

Harry29

Piękna robota! Pamiętaj o piwie do grila!!

Opornik

Grill srill, to ten reaktor atomowy o którym wspominał niedawno.

ismenka

@bartek555 ładny bydlak, duży, takie jakie lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Giban

Żywe mięso? Ktoś podpadl? :p

VonTrupka

@Giban dojdzie do buntu to będzie na obiad grilowana kapitanina (☞ ゚ ∀ ゚)☞

Giban

@VonTrupka What do you do with the drunken sailor...

VonTrupka

@Giban early in the morning? (⌒ ͜ʖ⌒)

Man_of_Gx

@Giban A jak myślisz, dlaczego tak niewielu rozbitków wraca do domu?


Gx

HeavyNuts

@bartek555 Kiedyś niesfornych marynarzy wyrzucano za burtę, dziś w modzie jest recykling.

Felonious_Gru

@bartek555

testy na zywym miesie.

Co trzeba przeskrobać żeby takie tortury zaliczyć?

Porsze

Kiedyś przeciągali pod kilem teraz wrzucają do grillowedzarni xD

Ominous

Kto był taki leniwy, żeby malować na żołto dookoła czegoś co tam stało

bartek555

@Ominous to wyznaczona sciezka, a teraz chlopaki poprawiaja caly ten poklad i zamalowali minia na szaro tam gdzie stukali i szlifowali

Gadu_gadu

@bartek555 coś mi to przypomina...i mówisz, że na żywym mięsie?

dremmettbrown

Elegancko, spokojnie wędzonko na niskiej temperaturze i smacznego!

mk-2

@bartek555 mają rozmach, piękną maszynę zbudowaliscie!

Zaloguj się aby komentować