Komentarze (18)

ErwinoRommelo

fajnie by bylo zrobic konkurs kto takiego zje w jaknajmniejszej ilosci gryzow

AdelbertVonBimberstein

@SuperSzturmowiec dużo żarcia, trochę błonnika i włala.

FriendGatherArena

@SuperSzturmowiec duzo płynnego tłuszczu

Semicolon

@SuperSzturmowiec nie ważne co tam jest, pytanie jakie powinieneś sobie zadać to, dlaczego ja wciąż tam wracam.

SuperSzturmowiec

@Semicolon bo w smaku dobre jest . I zawsze coś innego niż schabowy mizeria itp

lagun

@SuperSzturmowiec Brud spod paznokci jakiegoś podkuchennego brudasa

SuperSzturmowiec

@lagun czyli wszędzie brudasy?

lagun

@SuperSzturmowiec no jak po wszystkich musisz lecieć na marsa to tak

Statyczny_Stefek

@SuperSzturmowiec pozdrawiam z tronu, ale nie po kebsie.

SuperSzturmowiec

@Statyczny_Stefek już siedziałem ledwo dokończyłem i musiałem lecieć

Fly_agaric

A mięso swoje, czy z tego hurtowego ulepa?

^ To dokładnie wyznacza granicę pomiędzy dobrym kebsem, a ścierwem.

SuperSzturmowiec

@Fly_agaric kebab Heaven. robione przez pana indianina

ZohanTSW

@Fly_agaric o to to, unikam kebabów które mają hurtowego ulepa z gówna. Nie warto na to nawet patrzeć bo się oczy psują, a co dopiero jeść

ruhypnol

W środku kebsa jest taki tłok który naciska na zwieracze

splatch

@SuperSzturmowiec dla mnie jedzenie na mieście lub gotowego żarcia (np pizza z dowozem) kończyło się posiadówką, czasami po godzinie, czasami po dwóch.

Po latach okazało się, że miałem problemy z pęcherzykiem żółciowym i tym jak mój organizm radził sobie z tłuszczem.

Alembik

@splatch Dlatego pizzę i kebsa robimy z mamuśką w domu.

Z fast foodów to tylko jako tak Mcdonaldowi ufamy.

Zaloguj się aby komentować