Komentarze (20)

Z_buta_za_horyzont

@Felonious_Gru Chyba znalazło się Twoje mięso bo części marchwi ma i odcień wywaru taki sam .

Felonious_Gru

@Z_buta_za_horyzont moje było wieprzowe

moll

@SUM tentuk sobie zrób, pyszna zupka

SUM

@moll Widziałem na wykopie, to ta tybetańska, masz jakiś przepis?

moll

@SUM tak, w tamtym wpisie jest. Podrzucić Ci?

SUM

@moll Jakbyś mogła bo mi trochę zajmie.

Opornik

@Lubiepatrzec @SUM na pewno brzmi lepiej niż flaki.

Bulion z flaków zawsze lubiłem, ale flaków jako takich nigdy nie potrafiłem przełknąć.

(Powiedział facet wsuwajacy maski ośmiornic itd).

Lubiepatrzec

@Opornik słyszałem o użyciu piersi z kurczaka w bulionie zamiast flaków.

Opornik

@Lubiepatrzec Herezja. To już prędzej piersi ze świni.

LordNargogh

U mnie się jadalo flaki z makaronem. Grochówkę tez.

PS: kazdy najpierw przeciera oczy, a potem (jak sprobuje) się dziwi jak to pasuje.

SUM

@LordNargogh Dzisiaj zastanawiałem się nad żurkiem z makaronem.

jelonek

@SUM kto by pomyślał, że to białe to nie kluski tylko żołądek #pdk

t0mek

@SUM powiedziałbym "ramen", ale nie powiem.

SUM

@t0mek Sraken pierdaken xD

Pouek

Zrobić flaki nie cuchnące capem to jak wynaleźć kamień filozoficzny

ismenka

Flaki są pyszne. Jak ja się cieszę, że mam stały dostęp do flaków (ojciec robi i zawsze mam od niego słoiki z flakami, bigosem, fasolka, a ostatnio dorzuca mi pasztet z gęsi i domowy salceson - ambrozje). Flaki nie dość, że są smaczne, to porządna dawka bialeczko, co doceni każdy regularnie ćwiczący. Z takich gotowców to z Rolnika są okej i nawet „koksy” sobie je polecają, ale domowe najlepsze, wiadomo

Zaloguj się aby komentować