Komentarze (25)
@paulusll Musisz spróbować jak smakuje
@bori kiedyś jadłem i była przepyszna ale to było dawno i od starej grzybiarki. Sam nigdy nie zbierałem bo nie miałem pewności.
@paulusll Ugotuj i zjedz, a jutro napisz czy smakowała.
@bori jak nie napisze, to nie była kania.
Na 99% tak
@Z_buta_za_horyzont Lepiej, to jest kania na 100%!
@Pol616 Zostawiłem sobie margines błędu na wszelki wypadek
@paulusll jak nie masz pewności to nie bierz xd
@Sweet_acc_pr0sa Dokladnie. Ja wezmę
@paulusll wyślij mi, zjem i Co powiem czy była dobra
To jest kania.

ja bym brał.
@paulusll Jak czuć lekko orzechowy zapach i te łuski po przejechaniu dłonią odchodzą od kapelusza, to tak. Jeszcze pierścień na nóżce grzyba powinien się ruszać bez problemu a nie mocno siedzieć.
@WatluszPierwszy ja tam często czuję gówniany zapach, no chyba że ktoś w okolicy sra na kanie...
@paulusll ona ci
Wojcio zbyszek zawsze mowil ze wszystkie grzyby sa jadalne ale niektore tylko raz
Jajo, bułka tarta i na patele! Smacznego
Odpowiedz może być tylko jedna: na patelnię z tymi pysznymi skurczybykami
wstawiajcie te grzybcie i informujcie jak przeżyjecie po zjedzeniu, może się w końcu czegoś nauczę
@paulusll tak, kania
Dla mnie 100% Kania, jak masz problemy to na FB jest grupa: Grzyby - identyfikacja, tam odpowiadają głównie admini eksperci i od razu wyłączają komentarze, prosto i skutecznie bez ścieku polecam serdecznie
@Koloalu Od tej grupy i pytania tamże zaczęła się moja podróż :P
@Koloalu Nie mam FB i nie chcę mieć.
@paulusll niestety rak obecnych czasów nie ma już for PHP by przemo 😭
@paulusll Tak. Ten szlaczek na nóżce jest jednoznaczny
Zaloguj się aby komentować
