Komentarze (28)

eloyard

@Trypsyna ależ to trzeba mieć jaja...

starszy_mechanik

@scorp po kolejnych wypiekach

2fd4ceb4-5d2c-44ce-9011-ea0e173359a1
Opornik

@vredo @Trypsyna wiem że nie ale będę sobie wyobrażał że to ser stopiony a w środku są zasmażone pieczarki jak z zapiekanki.

vredo

@Opornik Neo, tylko matrix cię ogranicza ale możesz z nim wygrać.

Jodzi

@Trypsyna Biedny chłop ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Belzebub

Czy @scorp nie jest przypadkiem synem mleczarza?

Acrivec

@Trypsyna ić stont, mam uczulenie na drożdże, nie mogę

vredo

@Acrivec Niestety czasem trzeba kogoś poświęcić, miło było poznać

Acrivec

@Pomidorro zakwas ma dzikie drożdże.

Pomidorro

@Acrivec proszek do pieczenie? kiepsko

Trypsyna

@slawek-borowy miłością

vredo

@slawek-borowy ONA JEST AŚ A NIE EŚ!


To @scorp xd

Mr.Mars

@Trypsyna Gdzie trzecia blacha z bydlaczkami. Braknie na weekend.

Trypsyna

@Lemon_ łatwe wnioski wyciągasz jak na to co widzisz w internecie xd nigdzie nie wspomniałam że wszystkie cynamonki które robiłam w ostatnim czasie są dla mnie.

Peter_Mountain

@Trypsyna Nadal nie widzę przepisu... Dawaj, zrobię !

ipoqi

Daj przepis. Mam co prawda zrobione zakupy pod inny ale porównam z ciekawości. Jutro z rana zabieram się pierwszy raz w życiu za zrobienie

Trypsyna

@ipoqi @Peter_Mountain

2b6ddd65-bbfc-471c-9bf3-237efeb111ec
Peter_Mountain

@Trypsyna O matko ile drożdży xD Zdecydowanie 15-20g to jest wystarczająca ilość, ale wtedy trzeba wydłużyć czas rośnięcia do 90 minut. Takie "wypoczęte" ciasto będzie zdecydowanie bardziej puszyste!

ipoqi

@Trypsyna hmmm zdecydowanie wieksze ilości wszystkiego

Trypsyna

@Peter_Mountain to prawda sporo ich jest, ciasto rośnie jak pojebane xD ale strukturalnie jak i smakowo moim zdaniem petarda, mięciutkie jak chmurka. Jak nawet poleżą te dwa, trzy dni to nadal mięciutkie mniamci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaloguj się aby komentować