Może i nie potrafię robić ładnych zdjęć, ale czosndogi robię za⁎⁎⁎⁎ste
#gotujzhejto #jedzenie

Może i nie potrafię robić ładnych zdjęć, ale czosndogi robię za⁎⁎⁎⁎ste
#gotujzhejto #jedzenie

@UmytaPacha widzę na talerzu różyczki?
Komentarz usunięty
@UmytaPacha sam wolę kielecki ale u mnie na wsi w żadnym sklepie go nie ma 🤷🏻
Komentarz usunięty
@UmytaPacha A to nie wystarczy łyżeczka koncentratu?

@UmytaPacha jutro handlowa, jadę do miasta to sobie ogarnę ✌🏻
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Nie słyszę
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Cioci @moll to powiedz, może mi piórem napiszę bym zrozumiał. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Czuje zapach roznoszący się po pokoju, starość nie radość.
@chwastyodkuchni pfff, uszy się myje, a nie trzepie o wannę!
co to za gówno w słoiku na lewo?
@UmytaPacha Najlepszy majonez dekoracyjny.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha za późno 🙃
@chwastyodkuchni
@Mjelon nigdy nie jadłem, zawsze się brzydziłem spróbować
@NatenczasWojski wygląda jak gówno, a smakuje jeszcze lepiej!
@Mjelon na razie tylko patrzę. Człowiek się brzydzi ale oczu oderwać nie może. Pokaż jak go wsuwasz
Pokaż jak go wsuwasz
@NatenczasWojski Food porn?
@Mjelon dawej przepis opie
@Ziutson jakiś czas temu wrzucałem w komentarzu więc po prostu przekopiuję:
Uwaga podaję przepis:
Bierzemy 1 bagietę czosnkową do opiekania Dania Express z biedronki, rozkrajamy na pół po długości od góry, w szczelinę wkładamy 3 plastry sera gouda lub morskiego Światowid z biedronki, na to
2 parówki z szynki kraina wędlin (żadne kurwa berlinki!!!), posypujemy przyprawami (np. płatki chilli, oregano, papryka, suszone pomidory z bazylią, co kto lubi) i do piekarnika 220 stopni 10-13minut. Jak bagiety się pieką kroimy w drobną kostkę pomidora i ogórka świeżego albo konserwowego. Jak ktoś lubi to można dorzucić ostre papryczki.
Po wyjęciu z piekarnika smarujemy górę majonezem, na to kładziemy mieszankę warzyw, to polewamy keczupem i na koniec posypujemy cebulką prażoną.
Dodatki i sosy w tej kolejności minimalizują rozsypywanie się wszystkiego na boki (ale i tak się rozsypie). Polecam!
Dodalbym jalapeno
@GrubyHenryk ja też jakbym miał, ale wleciała sriracha, więc coś tam grzało
Zaloguj się aby komentować