Komentarze (20)

AdelbertVonBimberstein

@Barcol za⁎⁎⁎⁎ste a jak ktoś twierdzi inaczej do dosięgnie go gniew Twaroga!


#słowotwaroże

Barcol

@AdelbertVonBimberstein i jak tu teraz powiedzieć że to bez twarogu, baskijski

Rimfire

@Barcol a baskijski to z czego jest?

AdelbertVonBimberstein

@Barcol te, Philadelphia też cieszy pana.

Barcol

@AdelbertVonBimberstein a to gites


@Rimfire właśnie z serka Philadelphia

Rimfire

Philadelphia

@Barcol oglądałem ten film.

Giban

@AdelbertVonBimberstein Twaróg i Pieróg zrobią porządek

SuperSzturmowiec

chyba musze dać na czarno gotujzhejto i jedzenie

Barcol

@SuperSzturmowiec byle tylko nie #pizza

Rimfire

@Barcol byś prawilnie rodzynki dodał to by się nie przypalił. A jak piekłeś, cały czas w tej samej temperaturze?

Barcol

@Rimfire nic sie nie przypalił, jest taki jak miał być xd


Rodzynki w serniku są jak pestki w arbuzie

Barcol

@Rimfire piekłem 220 a na koniec chwilę w 250 żeby ten ciemny kolor złapał właśnie

vrkr

@Barcol Tych tych brakuje. No wiesz których.

Barcol

@vrkr talerzyków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ZohanTSW

Bardzo dobrze, że nie dałeś tych je⁎⁎⁎⁎ch rodzynek. Piorun i daję notatkę, żeś prawilniak. Na pohybel sernikom z rodzynkami!

the_good_the_bad_the_ugly

Bez rodzynek nie zatwierdzam. 👎🏻

wonsz

surowe w środku!", "spalone z wierzchu!!!", "ja nie lubię bo za słone!!!!"

I od razu wiadomo że baskijski

Barcol

@wonsz A to dopiero początek jego zalet

goroncy_kartofel

@Barcol kurna ostatnio ze 2 lata temu sernik robilem, ale bym wciągał nosem

Trypsyna

@Barcol o jeżuniu, toć to baskijskie cudo! Ale by opędzlował

Zaloguj się aby komentować