A diete kończymy serniczkiem
Inb4 "surowe w środku!", "spalone z wierzchu!!!", "ja nie lubię bo za słone!!!!"
#gotujzhejto

A diete kończymy serniczkiem
Inb4 "surowe w środku!", "spalone z wierzchu!!!", "ja nie lubię bo za słone!!!!"
#gotujzhejto

@Barcol za⁎⁎⁎⁎ste a jak ktoś twierdzi inaczej do dosięgnie go gniew Twaroga!
#słowotwaroże
@AdelbertVonBimberstein i jak tu teraz powiedzieć że to bez twarogu, baskijski
@Barcol a baskijski to z czego jest?
@Barcol te, Philadelphia też cieszy pana.
@AdelbertVonBimberstein a to gites
@Rimfire właśnie z serka Philadelphia
Philadelphia
@Barcol oglądałem ten film.
@AdelbertVonBimberstein Twaróg i Pieróg zrobią porządek
chyba musze dać na czarno gotujzhejto i jedzenie
@SuperSzturmowiec byle tylko nie #pizza
@Barcol byś prawilnie rodzynki dodał to by się nie przypalił. A jak piekłeś, cały czas w tej samej temperaturze?
@Rimfire nic sie nie przypalił, jest taki jak miał być xd
Rodzynki w serniku są jak pestki w arbuzie
@Rimfire piekłem 220 a na koniec chwilę w 250 żeby ten ciemny kolor złapał właśnie
@Barcol Tych tych brakuje. No wiesz których.
@vrkr talerzyków? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo dobrze, że nie dałeś tych je⁎⁎⁎⁎ch rodzynek. Piorun i daję notatkę, żeś prawilniak. Na pohybel sernikom z rodzynkami!
Bez rodzynek nie zatwierdzam. 👎🏻
surowe w środku!", "spalone z wierzchu!!!", "ja nie lubię bo za słone!!!!"
I od razu wiadomo że baskijski
@wonsz A to dopiero początek jego zalet
@Barcol kurna ostatnio ze 2 lata temu sernik robilem, ale bym wciągał nosem
@Barcol o jeżuniu, toć to baskijskie cudo! Ale by opędzlował
Zaloguj się aby komentować