Komentarze (10)

ciszej

@Lubiepatrzec ooo prawie na śniadanie smacznego!

Lubiepatrzec

@ciszej dziękuję ❤️

Dziwen

@Lubiepatrzec @bartek555 jest na głodzie, a ty go torturujesz. xD

bartek555

@Dziwen dobrze, ze sa ludzie, ktorzy rozumieja moj bul bul bul

Fly_agaric

Udko kurczaka - mój ulubiony materiał.

Właśnie, ziół prowansalskich jeszcze nie próbowałem. Dodajesz żelatynę?

Lubiepatrzec

@Fly_agaric też najbardziej lubię wędliny z uda.

Z ziołami jest bardzo spoko, następnym razem też wezmę zioła prowansalskie ale dam też czostek i zobaczymy co będzie. Pewnie pyszka ☺️


Żelatynę daje niemal zawsze ale do udek nie - kleją się wystarczająco, choć żelatyna raczej nie zaszkodzi a zawsze to dodatkowy kolagen dla stawów.

Fly_agaric

@Lubiepatrzec Jak będziesz miał okazję, to niuchnij Przyprawę do Kebaba, ale tylko tę od Kamisa (z Prymatu ma bardzo słaby aromat), bardzo mi się zgrywa jej zapach z wędlinką drobiową. Może być, że też ci spasuje.

Michumi

@Lubiepatrzec postarane lecz dla mnie wędlina z tymi ziołami to abominacja. Niemniej jeśli lubisz to smacznosci

Ja generalnie nie lubię tej mieszanki

Zaloguj się aby komentować