#szynkowar #wedlinydomowe #jedzenie #jedzzhejto
Wędlina z mięsa z uda kurczaka z dużą ilością ziół prowansalskich.


#szynkowar #wedlinydomowe #jedzenie #jedzzhejto
Wędlina z mięsa z uda kurczaka z dużą ilością ziół prowansalskich.


@Lubiepatrzec ooo prawie na śniadanie
@ciszej dziękuję ❤️
Obrzydliwe
@bartek555 czemu?
@Lubiepatrzec @bartek555 jest na głodzie, a ty go torturujesz. xD
@Dziwen dobrze, ze sa ludzie, ktorzy rozumieja moj bul bul bul
Udko kurczaka - mój ulubiony materiał.
Właśnie, ziół prowansalskich jeszcze nie próbowałem. Dodajesz żelatynę?
@Fly_agaric też najbardziej lubię wędliny z uda.
Z ziołami jest bardzo spoko, następnym razem też wezmę zioła prowansalskie ale dam też czostek i zobaczymy co będzie. Pewnie pyszka ☺️
Żelatynę daje niemal zawsze ale do udek nie - kleją się wystarczająco, choć żelatyna raczej nie zaszkodzi a zawsze to dodatkowy kolagen dla stawów.
@Lubiepatrzec Jak będziesz miał okazję, to niuchnij Przyprawę do Kebaba, ale tylko tę od Kamisa (z Prymatu ma bardzo słaby aromat), bardzo mi się zgrywa jej zapach z wędlinką drobiową. Może być, że też ci spasuje.
@Lubiepatrzec postarane lecz dla mnie wędlina z tymi ziołami to abominacja. Niemniej jeśli lubisz to smacznosci
Ja generalnie nie lubię tej mieszanki
Zaloguj się aby komentować