Komentarze (26)

splash545

Dawno rybki nie jadłem, ale nie posiadam parowaru. Może inny przepis wykorzystam.

moll

@splash545 nakładka na garnek i robisz

Klamra

Parowar, to jeden z moich lepszych zakupów sprzętu kuchennego (° ͜ʖ °)

Mr.Mars

@moll To może dorsza lubi jeść jakiś bohater bajki.


Albo najlepiej zmień dorsza w chipsy.

moll

@Mr.Mars nie, młody jak czegokolwiek nie chce jeść (chociaż jadł to wcześniej) to mówi "to jest za zdrowe"

Mr.Mars

@moll Sama widzisz, że przesadziłaś z tym zdrowym odżywianiem.

moll

@Mr.Mars najwidoczniej

dfe

Poprosze jeszcze przepis na parówki z wody

HolQ

@moll myślisz, że jak zrobię to w airfryerze w trybie pressure cooking to też 15-20'? Czy lepiej byłoby krócej jak pod ciśnieniem?

moll

@HolQ krócej. Ciśnieniowe gotowanie skraca czas przygotowania potrawy. 5-10 raczej bym celowała, jeśli chcesz eksperymentować

pingWIN

Fajne, ale filet to najlepsza ryba. Moja ulubiona ryba to filet, bo jest tani, szybki i zdrowy, 3 plusy, zero minusów #pdk

moll

@pingWIN według mojego chłopa to jest ulubiona ryba nr 2, nr 1 to schabowy xD

zosiasamosia1

Sam pisze jak jakiś kidos, ale skręca mnie wiedząc że jesteś matką już całkiem dużych dzieci i piszesz tak infantylnie xD no kłóci mi się to strasznie w głowie z obrazem matki xd ogólnie dziewczyny w wieku 30 lat to już mi się mega stare wydają, mimo że są młodsze xD zatrzymałem się mentalnie chyba na 22 latach

moll

@zosiasamosia1 skandal! Kij wetknięty w dupę powinien mi oczodołem wychodzić xD

Michumi

@moll mollu do c⁎⁎ja ryba na parze to jak... Rak k⁎⁎wa. Nie zniese. No ale se jedz

moll

@Michumi pewnie dobrze zrobionej nie jadłeś xD

Michumi

@moll ja ci załatwię dobra, mówię ci

Wlacza

To dorsz ma lędźwie?

moll

@Wlacza według opakowania ryby - tak

Wlacza

@moll kto by pomyślał. Ma też pewnie miednicę do której grzebienia biodrowego przyczepiona jest owa polędwica

moll

@Wlacza wszystko przez to GMO, widzisz jak to daleko zaszło xD

Wlacza

@moll dokładnie. Czekam na udziec z łososia i cynaderki kukurydziane

Zaloguj się aby komentować