Komentarze (12)
To dwa zupełnie różne sery. Kwestia gustu. Dla mnie cheddar.
@eiaculatiopraecox_2.0 Bardziej kwestia - do czego
@zuchtomek chyba do jedzenia?
@maskopatol

@zuchtomek Do makaronu,spagetti z szynką i boczkiem
@lukasz-Kukasz-TM to jakiś twardy w stylu parmezanu
@lukasz-Kukasz-TM jak do makaronu to stawiam na mimolette
@lukasz-Kukasz-TM Na ciepło to chyba lepiej topliwy cheddar się wydaje, ale nikt tego nie sprawdza - możesz jeść tak jak lubisz
@zuchtomek I to jest odpowiedź godna smakosza.
Śmieszne to mydło teraz robią
@lukasz-Kukasz-TM mimolette jest mega neutralny, chyba tylko dla koloru go warto brać. Pięknie wychodzą burgery na Instagramie
W sensie nie że jest niedobry, ale nie widzę sensu w płaceniu 2x cenę standardowego sera, jeśli nie ma smaku.
Zaloguj się aby komentować
