Komentarze (12)

eiaculatiopraecox_2.0

To dwa zupełnie różne sery. Kwestia gustu. Dla mnie cheddar.

zuchtomek

@eiaculatiopraecox_2.0 Bardziej kwestia - do czego

maskopatol

@zuchtomek chyba do jedzenia?

lukasz-Kukasz-TM

@zuchtomek Do makaronu,spagetti z szynką i boczkiem

radidadi

@lukasz-Kukasz-TM to jakiś twardy w stylu parmezanu

Chunx

@lukasz-Kukasz-TM jak do makaronu to stawiam na mimolette

zuchtomek

@lukasz-Kukasz-TM Na ciepło to chyba lepiej topliwy cheddar się wydaje, ale nikt tego nie sprawdza - możesz jeść tak jak lubisz

Fly_agaric

@zuchtomek I to jest odpowiedź godna smakosza.

lagun

Śmieszne to mydło teraz robią

Felonious_Gru

@lukasz-Kukasz-TM mimolette jest mega neutralny, chyba tylko dla koloru go warto brać. Pięknie wychodzą burgery na Instagramie

Felonious_Gru

W sensie nie że jest niedobry, ale nie widzę sensu w płaceniu 2x cenę standardowego sera, jeśli nie ma smaku.

Zaloguj się aby komentować