#gotujzhejto
Robiłem kolejne podejście do polędwicy dojrzewającej, oto efekt po 10 dniach. Na warsztat tym razem wjechało 2 kg mięsa. Ile wyszło po podsuszeniu? Nie wiem, zjadłem

#gotujzhejto
Robiłem kolejne podejście do polędwicy dojrzewającej, oto efekt po 10 dniach. Na warsztat tym razem wjechało 2 kg mięsa. Ile wyszło po podsuszeniu? Nie wiem, zjadłem

Jeszcze jedno zdjęcie z obsypywania przyprawami

Wykonanie takiego dojrzewającego mięsiwa jest banalnie proste, jak znajdę wieczorem chwilę to mogę opisać jak robię ja
@yerboholik koniecznie!
@yerboholik a zawołasz mnie też?
@tomasz-frankowski jak nie zapomnę zapamiętać, to tak
@yerboholik o mamo

@matra ale do tego nie trzeba warunków, ja to robię w kuchni w bloku, w temperaturze pokojowej
Pozdrów tatę!
@yerboholik o tej porze roku to może jeszcze ok, ale w cieplejsze sezony to już zdania są mocno podzielone co do suszenia surowizny. Ja mam w mieszkaniu zawsze minimum 21-22 stopnie w zimne pory roku, w ciepłe to nawet nie chcę wiedzieć...
Pozdrów tatę!
Dzięki
Gdzie zgłosić się po kawałek?
@Sofie już nie ma, zjadłem
Zaloguj się aby komentować