#gotujzhejto

Robiłem kolejne podejście do polędwicy dojrzewającej, oto efekt po 10 dniach. Na warsztat tym razem wjechało 2 kg mięsa. Ile wyszło po podsuszeniu? Nie wiem, zjadłem

80bffa18-7bb7-45c6-aa34-796d8c95bc1f

Komentarze (10)

yerboholik

Jeszcze jedno zdjęcie z obsypywania przyprawami

79959d53-4b52-4b62-b3f9-4d0f87cfc597
yerboholik

Wykonanie takiego dojrzewającego mięsiwa jest banalnie proste, jak znajdę wieczorem chwilę to mogę opisać jak robię ja

skorpion

@yerboholik koniecznie!

tomasz-frankowski

@yerboholik a zawołasz mnie też?

yerboholik

@tomasz-frankowski jak nie zapomnę zapamiętać, to tak

matra

@yerboholik o mamo jakbym miała warunki, to pewnie sama bym się tak bawiła. Niestety nie mam warunków, ale za to mam Tatę :3

f3bde8d4-579d-45a0-8479-36845eaa8519
yerboholik

@matra ale do tego nie trzeba warunków, ja to robię w kuchni w bloku, w temperaturze pokojowej

Pozdrów tatę!

matra

@yerboholik o tej porze roku to może jeszcze ok, ale w cieplejsze sezony to już zdania są mocno podzielone co do suszenia surowizny. Ja mam w mieszkaniu zawsze minimum 21-22 stopnie w zimne pory roku, w ciepłe to nawet nie chcę wiedzieć...

Pozdrów tatę!


Dzięki

Sofie

Gdzie zgłosić się po kawałek?

yerboholik

@Sofie już nie ma, zjadłem

Zaloguj się aby komentować