Komentarze (16)

koszotorobur

@Enzo - pomidorowa ze szpeclami?

Enzo

@koszotorobur nawet nie wiedziałem że tak się nazywa ten makaron ale tak

koszotorobur

@Enzo - Hejto bawi i uczy

vredo

@Enzo O, jedzonko i myk piorun

SuperSzturmowiec

co frytki w zupie?

Taki obiod zech mioł

b33b497b-560a-428b-8d58-a758ff335dec
Enzo

@SuperSzturmowiec dlaczego na talerzu jest penis?

SuperSzturmowiec

@Enzo bo dostaje najlepsze smakołyki na talerz

Kaligula_Minus

@Enzo śmietana się zwarzyla

Enzo

@Kaligula_Minus tak, muszę dopracować ten proces

moll

@Kaligula_Minus @Enzo dlatego unikam zaciągania zup xD

Kaligula_Minus

@Enzo mam protip, tzw. hartowanie. Do śmietany uprzednio umieszczonej w misce, dolewam gorącej zupy, merdam trzepaczką aż stworzą spojny i jednolity związek i wlewam do gara ten zupno -smietanowy mix. Na ogół się udaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Enzo

@Kaligula_Minus myślałem żeby tak zrobić tylko w shakerze ale stwierdziłem że mi się uda w garze i się nie udało

koszotorobur

@Kaligula_Minus - przypomniało mi to dyskusję z jednym Tomeczkiem na temat tego procesu tu na Hejto - pamiętam, że strasznie hartowane śmietany zupą skomplikował - gdy wystarczy robić co Ty robisz i działa

Kaligula_Minus

@koszotorobur może ów Tomek szkolił się u profesora shaolin w jakiejś azjatyckiej pipidówie znanej tylko koneserom kuchni i smakoszom ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaloguj się aby komentować