@moll Bo niektórzy twierdzą, że dzięki temu można uzyskać takie dziury, więc próbuję. Ogólnie to wygląda tak, że wrzucam gdzieś zdjęcia swoich chlebków i pytam co robię nie tak, czemu mi nie wychodzi. Pytają: trzymasz w lodówce? Odpowiadam, że nie. Piszą: no to musisz garować w lodówce, bez garowania w lodówce to ci tak nie wyjdzie. Kolejne podejście. Pytają: ile czasu trzymasz w lodówce? Odpowiadam, że 2-3h godziny. Piszą: nie, no to za krótko, długo trzeba żeby tak wyszło. Kolejna próba. Wrzucam pytanie w innym miejscu, pytają: ile czasu trzymałaś w lodówce? Odpowiadam, że tym razem 24h. Piszą: nieeeeee to długo, zdecydowanie za długo. Dzisiaj trzymałam w lodówce 7h. Chyba tym razem za bardzo w sam raz.
Dostaję mnóstwo porad, każdą z nich wypróbowuję i jedyne co mogę stwierdzić to to, że nie mają najmniejszego znaczenia dla końcowego efektu, a na pewno nie ma wpływu to, czy w lodówce leży 4 godziny czy 24 godziny. Co generalnie też jest cenną wiedzą, bo można w ten sposób przygotować sobie chlebki na np. długi weekend, dzień później sobie tylko wyciągnąć i upiec zrobiony wcześniej i wstawiony do lodówki chlebek i mieć świeże pieczywo.