Komentarze (13)

WujekAlien

@roadie raczej skrystalizowana sól i białko

Podczas suszenia i dojrzewania chorizo, woda odparowuje, a zawarte w mięsie sole i białka krystalizują się na powierzchni, tworząc biały nalot

LondoMollari

@roadie Prawie na pewno sól. Wytrącą się przy wysychaniu kiełbasy.

Okrupnik

to ten słynny gzib z fugi?

paulusll

@roadie To salmonella, możesz mi to wysłać, ja spróbuje czy jadalne.

roadie

@dradrian_zwierachs to zjem dużo

Pirazy

@roadie zdaj relacje z kibla ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kaligula_Minus

@ZohanTSW i niech cyknie foto i wrzuci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PanW

I don't know what the hell that is...but I’ll lick it anyway!

#pdk

Zaloguj się aby komentować