Komentarze (17)

eloyard

@Barcol muszę powiedzieć, że proporcje: rant, ser, mięso... ciekawe xD

Barcol

@eloyard taki kadr chyba, z góry równiejsza. A składniki? Na łoko ale żeby nie było żem sknera xdd

4e4de8d6-f8c1-484d-b87a-1f528f44a807
Barcol

@MrHardy_ jakiś drożdżowy z czymśtam

Barcol

@AdelbertVonBimberstein tam gdzie jego miejsce, w brzuszku

bori

@Barcol Dej mnie ten wypiek Człeku!

3t3r

@Barcol idealne! Ostatnio taka ladna jadlem w Yorku w Dougheyed!

ebe

@Barcol piękna 😍

Michumi

@Barcol post zgłoszone jako przemoc

Tomekku

@Barcol jakie hydro wariacie? Ile TO i ile TL?

Barcol

@Tomekku 60%, caputo nuvola, czasy na oko, jakieś 3h na blacie, 2 doby w lodówce, 5h na blacie

Tomekku

@Barcol eee to krótko rosło, jaki masz piecyk?

Barcol

@Tomekku nie mam piecyka, używam zwykłego taniego piekarnika kuchennego takiego do zabudowy

Peter_Mountain

@Barcol Masuj, masuj, bo jakaś mała i gruba wychodzi ta pizzka Chyba, że to w stylu sfincione

Barcol

@Peter_Mountain e tam, canotto jak się patrzy

Zaloguj się aby komentować