30-35 min w 160*C
#hejtokoksy #słowotwaroże #dieta #gotowanie


30-35 min w 160*C
#hejtokoksy #słowotwaroże #dieta #gotowanie


@bartek555 smacznego
Kupujesz gotowe białko jaja?
@Lubiepatrzec nie, jajki normalne. Pies zjadl zoltko
@bartek555 Aaaaa, bo nigdy w Polsce nie widziałem oddzielonego.
@Lubiepatrzec oddzielone było w Lidlu kiedyś, samo białko w butli.
@AdelbertVonBimberstein nie widziałem, więc penie nie przyjęło się i wycofali. Za mało marynarzy ¯\_(ツ)_/¯
@bartek555
Przechowywać w temperaturze pokojowej (od 0 do 25 ° C) pod warunkiem, że opakowanie nie jest otwarte.
Pasteryzowane czy coś, bo skład czysty.
@Lubiepatrzec a jajka w sklepie stoja w lodowce? ;)
@bartek555 ale mają nierozbite skorupki a to wszystko zmienia.
@Lubiepatrzec moze kwestia procesu oddzielania, trzebaby jakuegos technologa zywnosci zapytac
@bartek555
Co wyróżnia Farma Białka Płynne Białko Jaj to innowacyjna technologia pasteryzacji, która zapewnia długotrwałą trwałość i świeżość produktu. Białko jaj jest starannie przetworzone, aby zachować wszystkie korzystne właściwości odżywcze, jednocześnie eliminując ryzyko związane z ewentualnymi zanieczyszczeniami. To sprawia, że jest to bezpieczne i niezawodne źródło białka.
@Lubiepatrzec czyli jednak. Ale to chyba w niczym nie przeszkadza?
@bartek555 no pasteryzacja wyjaławia. Niektórzy twierdzą, że ze szkodą dla wartości odżywczych.
@bartek555 Bardzo ładny wypiek twaroży.
Mnie żona uradowała po powrocie z biegu, kluskami leniwymi (twarogowe). Lubię posypane erytrytolem, cynamonem i lekko polane masłem.
Dzisiaj z uwagi na dystans przebyty dałem cukier.
@bartek555 *titanic tonie* Kate krzyczy, SPIERDALAJ, JEM!
@bartek555 Fuj, rodzyniarz
@KsRobag zmusili mnie
Co to za apka na screenie?
@Annually6411 fitatu
Zaloguj się aby komentować